Inlägg av theBoosing

Inlägg som theBoosing har skrivit i forumet

Sjukt coolt !

Häftigt! Polaren tjatar på mig att det är det bästa han sett så det skulle vara skoj!

Hur lång tid tror ni det tar för Microsoft att gå plus på Actiblizz affären?

Skrivet av Ruffles:

Jag köpte Wii U för fem år sedan för att spela en handfull spel. Det slutade med att jag köpte över 30. Det är en ful ankunge, helt klart, och Gamepaden kom jag aldrig överens med (även om den användes på ett coolt sätt i några få spel). Pro Controllern är däremot bra.

Have fun!

Coolt att höra, det medföljer 2 pro-controller så tänkte att man använder dem främst. Kommer även köra den som retro-maskin med Aroma Jailbreak. Taggad till 1000!

Skrivet av Ruffles:

https://i.imgur.com/6oPc4Mc.jpeg

Nu är ju varken Breath of the Wild eller Mario Kart 8 exklusiva på riktigt eftersom de i grunden är gamla Wii U-spel (kritik uttalad med besserwisseraktig Vi i femman-röst). Men just utifrån det är mitt val ett annat Wii U-spel: Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Det spel jag höll allra högst till Wii U och fortfarande, tio år senare, ett helt fantastiskt (om än utmanande!) plattformsspel.

Sedan gillar jag verkligen Super Mario Bros. Wonder också.

Budade precis hem en Wii U på tradera, och Tropical Freeze. Samt lite andra spel man missat. Låter som att jag har mycket att se fram emot.

Sant ellet falskt, så är det oavsett ett grymt spel.

Blitt 100 timmar i helldivers 2 nu, varvar det med wow classic. Som tur är klarar man gnomeregan på timman ungefär sen kan man logga ut igen och fortsätta i helldivers.

Helldivers kom från ingenstans och är ett genuint superroligt spel! Det enda vi hakar upp oss på är att turrets skjuter oss själva alltför ofta

Skrivet av Besprutningsfarfar:

Glad att det var länge sedan man stödde Nintendo med pengar och kommer fortsättningsvis bojkotta dom helt.

Tramsigt överlag. Hela Amazon (både svenska och amerikanska) säljer Nintendo Switch kopior inkl piratspel och det finns arkadmaskiner med tusentals Nintendospel som man kan köpa billigt, ändå låter Nintendo Amazon sälja dessa, gjort i åratal. Antar de är för fega för att hoppa på Amazon men har inga problem med hobbyverksamheter (mer eller mindre).

Detta är intressant. Vi får inte dumpa vårat egna tears of the kingdom till yuzu och spela med 60 fps, men vi får surfa in på amazon och köpa valfri "speldosa" med 60 nes-spel utan problem.

Tänk dig att jobba på cloud imperium games 9 år, och sedan få sluta, när dem inte ens skeppat ut sitt spel.
Så ofanligt många miljarder dem dragit in låter det smått otroligt, ska vi skeptiker äntligen få rätt i nu att det hela bara är en stor bluff?

Jävlar, är det dags att damma av ps5an alltså. Låter som det!

Detta DLC blir perfekt sedan kan dom jobba på nästa souls-spel. Perfekt!

Men va, det ser ju helt makalöst ut!

Har hoppat av för någon månad sedan och inte saknat det ännu, får se framöver helt enkelt. Föredrar att köpa grejerna på steam nu.

PMat

Skrivet av PGR1985:

Grymt. 😎

Har du spelat Time to Kill, Land of the Babes, och Zero Hour?

Nej, faktiskt inte. Skall spela igenom dem bara för det. Börjar med PS1-spelen :D. Coolt!

Farsan köpte Duke 3D åt mig när jag var pöjk, och vi tyckte det var så jäkla coolt. Sedan när vi klarat det satt vi och turades om att bygga banor i Build-programmet som följde med.

Jösses vilka grymma tider, och bäst av allt är att jag har originalkartongen och allting kvar i hyllan.

Värdet på dem är ganska fina idag

https://www.tradera.com/item/3011/623771784/duke-nukem-3d

Gamecube var även en av mina favoriter, Har en Bangolufsen CRT-tv bredvid en av mina retro-hyllor och spelar på ibland. Kontrollerna är helt galet bra än idag. Har de flesta konsoller kvar från barndomen och är riktigt nöjd att vi sparat allt.

Om du har möjlighet att öka budgetten en sväng, så verkar detta som en bra deal. Senaste generation grafikkort för spelande i 1440p och ganska uppdaterade komponenter i övrigt. Valde också en dator med 32gb ram som en bonus för redigering.

https://www.inet.se/produkt/1511074/taurus-gaming-rtx-4060-ti...

Har använt inet i flera års tid, senast förra veckan, och det fungerar fortfarande supersmidigt. För att hjälpa oss hjälpa dig behöver du tala om vilka spel du spelar/ämnar att spela och hur kräsen du är med inställningarna.

Har suttit och scrollat igenom sista säg, 20 sidorna i denna tråd. Varenda film @Gertzy postat om switch2 ryktena...alltså haha vafan. Hur kan man som youtuber sitta och orka tjäna pengar på att spekulera om saker konstant.

Jaja, vad säger vi blir det reveal under första 15 dagarna av mars nudå?