Inlägg av S_Lundkvist

Inlägg som S_Lundkvist har skrivit i forumet

Det skulle vara otroligt roligt att få vinna en collectors edition som man aldrig annars skulle köpt!

Och chansen att äntligen spela Diablo tillsammans med vännerna!

Ja

Var väldigt pepp, men DLCs som du måste ladda om en tidigare sparning efter att du klarat spelet är fruktansvärt frustrerande.

Orkade inte spela genom första dlct pga detta. Man ska vänta tills alla DLC är släppta och spela igenom allt. Inte klara spelet, ladda en save 3 timmar bakom innan man påbörjar slutet.

Skrivet av Påskmust:

Jag testade nyligen Stadia för jag fick en gratis trial och jag blev förvånad över hur dåligt spelutbudet var som ingick i Pro. Var ju mest gamla indiespel som man redan spelat och som inte kräver någon speciellt kraftfull burk så kändes lite poänglöst att streama dom. Det enda vettiga jag hittade var i princip Hitman.

Det enda som skulle få mig att överväga att använda Stadia är om dom faktiskt lyckades göra ett Netflix för spel. En rimlig månadskostnad och tillgång till ett stort bibliotek. Jag skulle aldrig betala fullpris för ett spel som jag endast kan streama via deras tjänst.

Absolut, som det ser ut idag är ju inte utbudet av spel som ingår så mycket att komma med, tyvärr. Utan hittar man inte något spel som intresserar en, t ex Cyberpunk, Valhalla, Fenyx eller Hitman så är det nog bortkastade pengar. Eller om man mot förmodan skulle gilla något av de spelen som PRO erbjuder, men det är ju inte det mest avancerade och lockande spelen just nu.

Håller med, en Netflix för spel hade ju varit drömmen!

Sedan är det helt fantastiskt att Google, som är en sökmotor (men så mycket mer idag...) inte har lyckats med att göra en sökfunktion i deras butik på Stadia, finns något chrometillägg för det, men det är lite pinsamt. Det finns rätt mycket spel, långt ifrån vad man hade önskat sig, men det är så sjukt krånligt att leta efter det så man ger ju upp..

Skrivet av trickeh2k:

Problemet är ju modellen och utbudet. Stadia som koncept tror jag absolut på, men den prismodellen de valt samt det utbudet som finns idag har jag svårt att se någon framtid för konceptet. Känns som ett sjukt onödigt slöseri med pengar från Googles sida. Om de inte går ifrån nuvarande strategi och släpper spel utan extra kostnad i en premiumprenumeration har jag svårt att se att Stadia har någon framtid, antagligen inte ens då.

Jag förstod inte riktigt vad du menade, menar du att de måste skaffa en premiumpremunation som de släpper gratis spel till, eller att de inte ska?

För idag finns ju Stadia PRO för 99kr/mån då får du tillgång till 4k, 7.1 ljud och en hel drös med spel, och även 2-3 nya spel varje månad. Jag skaffade mitt i december och har nog ett 20-tal spel som jag inte betalat mer än 99kr/mån för att få tillgång till.

Håller helt med att de måste se över utbudet, det är nog Stadia´s akilleshäl just nu, man har helt enkelt inte tillräckligt många bra spel som drar folk. De skulle behöva få till någon av de stora, t ex Warzone, Apex eller något som kan dra in en större spelarbas och generera mer pengar som de sedan kan köpa ännu mer för.
Det hade också varit smutt med någon annan modell, t ex en dyrare PRO-tjänst och mer vassa titlar där.

Tycker Google gör helt rätt, finns nog inte tillräckligt med spelare på Stadia idag för att se nyttan med en egen stuido. Bättre att lägga pengarna på att försöka få in fler spel från andra.

Jag har sedan jag köpte Stadia med Cyberpunk kampanjen inte rört min dator eller ps4:a, tycker Stadia fungerar klockrent. Och möjligheten att byta mellan tv, dator, paddan och telefonen beroende på vart man är, fungerar riktigt bra. Sedan är det klart att det inte är som att sitta på en monsterdator, men det är nog inte heller det man försöker ersätta, utan för mig som småbarnsförälder som kanske varken har tiden, pengarna eller numer intresset för att köra allt på PC tycker jag det är ypperligt.

Vill minnas att jag spelade Kingpin demot rätt många gånger, men fick aldrig köpa hela spelet för mina föräldrar, det var tider det!

Jag skulle vilja säga den första kontrollen till PS1, men fick aldrig låna den av polaren som alltid skulle spela... Så man fick stå och spela "luftkontroll" bredvid. Minnen!

En remake... Tänk er The Elder Scrolls: Arena i REDengine4, då kommer de två 2tb känns tajt! 😎

Hann bara med en snabb vända igår men jag gillar det skarpt! Det känns bekant men ändå nytt, en ny värld och nytt univers att utforska. Fallout NV hade man ju då mycket fakta/lore med sig till innan från x antal fallout spel man spelat tidigare.

Ska kort och gott bli väldigt intressant att se vad detta erbjuder! Och personligen tycker jag nog att en kampanj och värld som man inte behöver dunka in 200+ timmar i kan vara skönt. I Fallout är det så lätt att tappa bort sig i Side Quest och aldrig hitta tillbaka... även om man njöt av den resan också.

Playstation now skulle göra underverk i min annars allt växande backlog. Hur många spel har man inte köpt som sedan inte spelas...eller ska spelas "sen"? Med ett Now medlemskap kan samvetet få vila, en stund iallafall.

Skrivet av jonis:

Så vitt jag vet finns det inte än något spel vars tidsexklusivitet löpt ut (?). Det som kommer bli intressant framöver är hur t ex Metro Exodus säljer på Steam. Det kan ju vara så att även utgivare då tydligt ser att den muta de fick från Epic knappt lönade sig jämfört med "good will"-förlusten och totalförsäljningen när även Steam slås ihop med övrig försäljning.

Personligen väljer jag att vänta sex månader till. Vill ha en komplett samling på ett ställe.

Det kommer sannerligen bli spännande att se resultatet (om vi någonsin får se siffror på det...) av Epics aggressiva kampanj. Det kanske visar sig att man tjänade mer på deras låga avgift och garanti om sålda ex (om den fanns en sådan) mot att lansera på t ex Steam med högre avgift.

Men som jag sett folk skriva innan också, det blir nog ingen skillnad om folk inte köper det på Epic och 6 månader sedan köper det till fullpris på Steam. Tror att om man verkligen vill göra skillnad här, så ska man inte köpa spelen alls. Annars får de in sina pengar oavsett, och kan man då ta första vågen med en låg avgift hos Epic och sedan efter 6 månader "lansera" spelet igen till fullpris på annan plattform så är det mer klirr i kassan och en modell som uppenbarligen fungerar.

Helt klart lite stormigt just nu, men jag tror att det är bra i det långa loppet när Valve har listat ur hur man ska agera.

Skrivet av nils45:

Spelade PR sedan det släpptes till BF2. Slutade spela runt 2014. Squad var imponerande roligt den förra gratis helgen, men det fattas mycket. Tycker det är lite tråkigt att utvecklingen går så sakta framåt. BF2:PR blev väldigt komplett till slut, när kommer Squad nå upp till det, år 2020?

Man får inte glömma att PR hade mycket gratis då BF var färdigutvecklat och det var en mod. Squad har de byggt från scratch med allt vad det innebär!

De släpper uppdateringar hyffsat tätt, men de stora uppdateringarna (fordon, logistik m,m) tar lite tid för att det gäller att hitta balansen i spelet och inte bara spotta ur sig massor med grejer.

Spelar också i OMBD tillsammans med Deathwisher, och vi hoppas verkligen att fler hittar till spelet! Det är få spel som är så roliga när man spelar tillsammans!

Så gillar ni taktiska shooters med fokus på teamwork och att vara del i något större, ladda hem Squad och ge det en chans! Vi finns för att hjälpa er om ni vill ha en knuff i rätt riktning och några sköna lirare att hänga med!

//S

Helgen räddad!

Lite samma som Civlization med "bara en runda till", fast det blir "bara en dag till" känsla och sedan har 4 timmar försvunnit

Skrivet av ForrestFox:
Skrivet av SebastianL:

Eller se det så här:

Du har ett företag med en skit bra affärsidé. Ni behöver mer folk för att genomföra det, så ni anställer 4st konsulter som ska hjälpa er att utveckla eran dröm.

Efter 2 månader säger konsult 1 upp sig, överatalar kunsult 2.3 och 4 att också byta jobb och med dem försvinner din idé och din verksamhet. De tar den till ett annat företag och driver den vidare där.

Därför har man avtal som säger att man inte får byta till "konkurrerande" verksamhet samt att man har tystnadsplikt osv.

Well, jag kan inte påstå att du har fel, det är en intressant vinkel att se på saken.
Jag är dock fortfarande skeptisk i att Trendy Entertainment påstår att Ark är för lik deras Dungeon Defenders och alltså en direkt konkurent.
Bara att vänta och se vad domaren tycker antar jag.

Ja, det håller jag med om... det känns mer som att någon har blivit trampad på tårna än att han faktiskt tagit med sig något och byggt vidare.

Ville bara ge en förklaring till att avtalen finns, då detta som han har råkat ut för kanske inte klockrent faller under det.

Att tillägga... om man nu får "arbetsförbud", alltså att du inte får jobba på 1 år med konkurrerande verksamthet, brukar det vara företaget man har jobbat på (som har lagt förbudet) som får betala din lön i 1 år för att du ska rulla tummarna...

Eller se det så här:

Du har ett företag med en skit bra affärsidé. Ni behöver mer folk för att genomföra det, så ni anställer 4st konsulter som ska hjälpa er att utveckla eran dröm.

Efter 2 månader säger konsult 1 upp sig, överatalar kunsult 2.3 och 4 att också byta jobb och med dem försvinner din idé och din verksamhet. De tar den till ett annat företag och driver den vidare där.

Därför har man avtal som säger att man inte får byta till "konkurrerande" verksamhet samt att man har tystnadsplikt osv.

Skrivet av Dannemannen99:

Finns det något Co-op i spelet eller kommer dom lägga till det?

Det finns ingen singelplayerkampanj eller singelplayer del överhuvudtaget. Mer än en träningsanläggning att panga på, det är uteslutande Multiplayer mot andra spelare... inga bottar eller något att spela mot heller, tyvärr. Och vad jag har förstått är det inte något som är tänkt att läggas till heller ,det är en uteslutande PvP upplevelse.

Hoppas det besvarar din fråga

Skrivet av MRZnr1:

Måste jag ha mick för att kommunicera eller funkar vanlig hederlig chat?

Tjenare, jag skulle säga att Mic är ett måste i detta spelet. Finns dem som spelar utan, men man blir mest en belastning för gruppen när man inte kan kommunicera snabbt och smidigt.

Men det finns flertalet spelare som spelar utan mic!