Inlägg av anon43260

Inlägg som anon43260 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Gen:
Skrivet av Sikhander:

Spelet har otroligt många (och mycket) memory leaks. Låter som att det är ditt problem.

Tycker du? Har inte haft ett enda memory leak eller grå karta sen jag började köra Vista x64, 4GB ram och GTX280 eller annat kort med 1GB VRAM.

Beroende på hur massiva memory leaksen är tar det ju olika tid innan du får problem. Och ju mer minne desto längre tid tar det.

Alla som jag känner med 2gb RAM och 512mb VRAM får ju starta om klienten ofta för att prestandan går ner i källaren efter 1-2hr. Om du har 4GB RAM (allokerbart) samt 1GB på kortet tar det ju mer än 3 gånger så lång tid att få problem (så ungefär en helkväll innan det blir jobbigt - 3gånger eftersom Vista plockar 1GB i botten som aldrig räknas).

Skrivet av Zeblon:

Det jag stör mig på mest är att jag måste starta om AoC om jag spelat längre än ungefär 1-2 timmar i streck. Alltid är det någonting som krashar eller någon loading screen skiten fastnar i. Kan vara något problem med min specc eller installation också men känns alltid som det är något nytt som strular.

Spelet har otroligt många (och mycket) memory leaks. Låter som att det är ditt problem.

Håller med OP om AoC. På tok för ofärdigt även som MMO. Tortage är ju så uppenbarligen recensions-tweakat. Därefter kommer problemen i snabb följd pga av att spelet är oförskämt ofärdigt. Mycket potential - Iceman har nog rätt i att om ett år blir det bra. Det gäller ju iofs Vanguard idag också

Skrivet av Naraccas:

Så du tror att de byter grafikmotor innan release? Grafikmotorn är en av de första sakerna som man gör klart. Modeller/texturer kanske ändras men inte grafikmotorn.

Sen kan det ju tilläggas att WoW är ca 5 år äldre än WAR. Man vill väl oftast göra sitt nya spel bättre än de gammla? Speciellt när deras största konkurrent är så pass väletablerad som den är. De kunde gjort grafiken bättre, men de valde att inte lägg tid på det. Grafiken är inte allt men lite av en besvikelse var det dock.

Jag gav min åsikt ifrån betan, gillar du inte min åsikt så kan du skaffa dig en egen.

Kort kommentar: Betan saknar för närvarande allt dynamiskt ljus, lightmaps för textures samt high-resolution textures (så att patchning/klienten inte blir för stor).

Om du tar bort alla lightmaps samt all dynamisk belysning från till exempel WoW kommer du bli förvånad hur fult det som återstår är.

Vidare är inte alla animationer med (de är inte klara).

Det betyder inte att det kommer vara bra vid release. Men det ända man kan säga just nu är att medium resolution textures är grymt detaljrika.

1