Inlägg av ns

Inlägg som ns har skrivit i forumet

1
Skrivet av Sisyr:

Helt och hållet missat Jedi: Fallen Order, eller? Nu var jag inget större fan av det spelet personligen, men det var ju fullt fokus på singleplayer och de flesta verkar gilla det.

Fast Fallen Order har ju ingen multiplayer alls, deezel menade Star Wars titlar med både SP och MP, där SPn ofta är medelmåttig som bäst.

Teknikens framsteg, tycker det är alldeles för dyrt för den klumpiga lösningen man får i dagsläget.
Trådlöst och slimmat headset är att önska, sedan är marknaden för VR spel fortfarande liten, så man tåls ju vänta.

Skrivet av Styrman:

Skulle vilja se betydligt mera djupare game play än battle royal.
Lag baserat, bygga sin vikingaby, skepp, plundra, erövra viktiga punkter, claner eller mmo.... tja listan kan göras lång av vilket potential detta spel kan ha om dom faktiskt tänker utanför " battleroyal-boxen"

Du bör hålla ett öga på Rune, om du inte redan känner till det. Det stämmer överens med mycket av vad du eftersöker, och är något jag själv ser fram emot just för att det har djupare gameplay än något som detta vikingatids BR-spel.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Bara jag som har massa lagg och sirapsegt beteende senaste tiden? För att inte tala om att det inte går att hitta en enda match som kör instagib. Är det så få som lirar Quake Champions?

Har inte märkt av något utan jag tycker det flyter på fint, däremot är instagib nästintill omöjligt att få igång ja - folk verkar främst sukta efter DM/TDM men det blir det nog ändring på när CTF kommer.
Du kanske behöver lägga till fler servrar i data center listan, för att få till en instagib match.

Det nuvarande arkad läget 'Hot Rockets' har annars spelare och kan ge viss tröst om man vill ha instagib, endast RL istället för RG där raketerna skadar betydligt mer och en direkt träff är en garanterad kill.

Men jo, olyckligtvis så ligger spelarbasen under 3000 i genomsnitt.

Skrivet av tricky:

wait, what? bunny jump? ctf också, fan kanske dags att ge spelet en ny chans :> är ctf redan implementerat eller kommer det med en ny patch?

CTF kommer i oktober.
I dagsläget har man 2v2, Duel i ranked och 4v4, DM, DM instagib i casual matchmaking.
Deras arkad spelläge släpps i en September uppdatering.

Skrivet av Myran22:

Fast det är väl klart att medborgarlön fungerar utmärkt i "begränsade nivåer". Problemet uppstår först när utbetalningarna inte kan täckas av de snabbt sinande skatteintäkterna i takt med att fler och fler slutar jobba.

Jag tror knappast att mängder av folk skulle sluta jobba för den lilla summan som är ekonomiskt genomförbar på större skala, möjligtvis gå ner på deltid om något - det handlar om nästintill existensminimum. Det optimala enligt min mening är att lägga ner alla dessa myndigheter som håller i nuvarande olika bidrag, och införa 'medbörgarlön' som ett universalt bidrag för alla vuxna.

Men jag misstänker att det är politiskt omöjligt att gå igenom denna reform, även om det ekonomiska kan gå ihop.

1