Inlägg av anon44642

Inlägg som anon44642 har skrivit i forumet

1

Jag tycker det verkar intressant. Ska definitivt hålla ögonen öppna!

Tja, jag är då glad att jag inte hann ordna uppdateringen på PS3an hemma hos mig.

Skrivet av KoP:

Bryr mig inte vad dom gör.. blir väl mer att man sneglar på hur dom gör det. Det mesta i samhället är ändå uppbyggt på att folk "lånar" och förbättrar (och i vissa fall försämrar) av varandra. Så visst.. go for it.

Det är ju inte direkt så att bilarna idag ser ut som när den första Forden rullade av bandet.. utan folk har lånat, förbättrat, lånat, förbättrat ändra fram tills idag.

Instämmer till fullo!

Jag tycker det låter som en intressant idé. Nu är det bara att vänta och se om det fungerar.

Håller med om 45:- per episod.

Hade isåfall varit bättre om de bara hade haft med Secret Apprentice i båda konsollerna (dissat Yoda och Vader) och tagit med en helt annan karaktär från ett helt annat koncept.

Jädrar vad tur jag hade! Startade upp datorn, öppnade upp google och tack vare FZ-gadgeten jag installerade för någon dag sedan så såg jag den här nyheten. Hade helt glömt bort "demonyckeleventet". Något som är ännu roligare med det var att först kollade jag in 360-delen som var helt slut. Gick vidare till PS3 men insåg att jag inte var inloggad så då loggade jag in (varpå jag glömde bort mitt lösenord men drog fram lappen den stod på). När jag hann trycka så var det tre nycklar kvar. Läskigt.. ^^

Tur att man har båda konsollerna, tack FZ!

1