Inlägg av nachoman

Inlägg som nachoman har skrivit i forumet

IKEA Simulator 2014

Så för att tjejer ska spela FIFA så måste det finnas kvinnliga fotbollsspelare med?? Är rätt säker på att de allra flesta tjejer som spelar FIFA skulle välja Barcelona med Messi framför Tyresö och Martha.
Ett förslag till de som säger sig vara "feminister" och gnäller över jämställdhet och "kvinnoförakt" är att ta och gå på en damfotbollsmatch. Betala inträda, köp en varmkorv, visa att ni bryr er på riktigt och inte bara bakom tangentbordet.

Skrivet av zunkenrunken:

Jag blir jävligt pepp faktiskt! Tror det kommer bli awesome Tydligen verkar jag vara ensam om det.

Inte då, det här kommer bli skoj

Uhm sitta på ett forum på internet och säga att man inte kommer köpa ett spel för att det kräver internet?!

Hmm de svenska forskarna hänvisar till APA (Ameriocan Psychology Association) som enligt dem "har den internationellt tyngst vägande expertisen inom området.". Kollar man upp dem säger de inte alls så. De publicerar rapporter och artiklar som visar att man inte kan hitta något samband mellan våldsspel och våld/barns hjärnor etc. och de publicerar artiklar som visar det....

Den i organisationen som skriker högst om detta är en någon Craig A. Anderson. Lite googling på honom ser man att han varit medlem i lobbyorganisation "National Institute on Media and the Family" (NIMF).

Högsta domstolen i USA sa så här angående hans forskning. Målet var det som avgjordes förra sommaren där underhållsindustrin hade stämt Kalifornien för deras förbud mot försäljning av våldsamma spel till "minors".
"the U.S. Supreme Court criticized Anderson's studies, noting that they "have been rejected by every court to consider them", "do not prove that violent video games cause minors to act aggressively", and "suffer from significant, admitted flaws in methodology"."

Om NIMF
n 2005 the NIMF made the controversial claim that the video game industry was promoting cannibalism after analyzing stills and video clips from a zombie-themed game titled Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse.

On December 6, 2005, The ESRB assigned a failing grade of "F" to NIMF for its seriously flawed Video Game Report Card released the previous week.[8] The ESRB cited inaccuracies, incomplete and misleading statements, omission of material facts, and flawed research as key factors in assigning the failing grade.

Jag ger inget för den så kallade "internationellt tyngst vägande expertisen inom området."

Herregud var barnsliga många av er är, vill ni ha en ren remake med trist isometrisk perspektiv så är väl chansen större att ni får det om Starbreeze variant bli riktigt bra, vilket det ser ut att kunna bli.
Man undrar lite om nivån här dock, har man lirat syndicate så är man antagligen minst över 25 det märks sannerligen inte, rätt omogna inlägg.
Antagligen bara ett dåligt sätt att skryta om att man minsann lirat det "riktiga" syndicate för 15 år sen, ohhh får jag vara med i er klubb?

Låter som det strider mot EU-regler, de lär få backa.

Det lär ju vara Syndicate

Skrivet av Hydraah:
Skrivet av jiwn:

"what dose u stands for in wii u?...." or is it useless?
"the answer is also yes to all of this"

Detsamma går nog säga om din engelska :3
...
Men jag testar den gärna innan jag dömmer.

Du kanske ska skriva korrekt svenska först innan du klagar på någons engelska?
Det är ett 'm' i dömer.

När Ryan Air kom till spelvärden... Nästa CoD kommer med 640x480 och monoljud, vill du ha högre upplösning eller bättre ljud kostar det extra

Skrivet av walter_iego:

"Champ de Mars" - ser inte ut så som de antyder på bilden ovan, har de inte varit i Paris!?

"1800-talest Paris" kanske är en hint

Fram för fler såna här spel, fem sex timmar är lagom sen tröttnar man och vill ha något annat

The Sims då? Eller är det bara i Sverioge det ligger på topplistan vecka efter vecka, år efter år..

"d" ???!

Mashed?

Om ni bara är ute efter lurar kan jag rekommendera Ace Edge SX500.
Har haft dem i en dag nu och jag är riiiktigt nöjd

Jag håller med om att ångerrätten borde gälla för för spel inköpta på Steam. Dock så tycker jag nog inte att det gäller spel man "öppnat". Precis på samma sätt som man inte kan lämna tillbaka en film man köpt om plomberingen brutits.

Men Distans- och hemförsäljningslagen har ju helt klart inte hängt med hur man köper vissa varor idag, men jag tror inte att din kompis kan få rätt om han vänder sig till ARN, men det är ju värt ett försök.

Dock borde ju Steams sätt att stänga av hela konton och hindra tillgång till spel man bevisligen köpt och äger strida mot svensk lag. Där tror jag han lätt får rätt om han vänder sig till ARN.

Lyx? Gratis demo är ett varuprov, finns ju överallt och lär aldrig försvinna. Har inte heller sett någon som tagit betalt för varuprov, men det finns säkert.

Skrivet av galnegus:

Kopieringsskydd används för att motverka zero day kopiering, att spelen ligger ute innan de finns att köpa. De flesta skydden klarar ju inte mer än nått dygn. Därför är det alltid värt det ekonomiskt om man ser på vilka pengar som förloras på tidiga läckor.

Läsning om just detta:
http://www.tweakguides.com/Piracy_8.html

Ska du citera något så citera en undersökning med siffror, inte en artikel som citerar en annan artikel där en säljsnubbe på Valve citeras som vill sälja in Steam som DRM...

bc2 på konsoll? bläää