Inlägg av anon47154

Inlägg som anon47154 har skrivit i forumet

1
Skrivet av anti-pop:
Skrivet av Roosevelt:

Jag har förstås en del andra berättelser, både om andra kändisar såväl som syrran, men jag tror att jag kan råka illa ut om jag drar dem haha.

Wtf, komigeeeeeeen^_^ du verkar ju sitta inne på en massa bra skit, gå public med det. Mer skvaller åt folket!1!

Jag har en hel del, men för det första sitter jag och surar lite för att jag inte vann ett fable 2 och för det andra vet jag inte om de saker jag har är någonting som är värt att åka på en smocka av syrran för att ha avslöjat efter att ha lovat att inte berätta.

Bara för att kan jag väl dock berätta om mitt första möte med Adam Alsing. Jag praoade med syrran i nian och träffar på Alsing i korridoren. Syrran presenterar oss och han säger sedan något i stil med kom hit ska jag visa dig en cool grej. Jag går närmare och vi vänder oss från syrran. Det han gör är att visa mig hur man "pruttar" med händerna. Nog för att jag inte var vuxen, men nog är 16 eller vad man nu är tillräckligt gammal för att "prutta" med händerna inte det absolut roligaste i världen Av någon anledning dock, blev jag inte förvånad.

Jag öppnar sakta ögonen och skyggar lite för solen eftersom mina ögonen inte riktigt har vant sig vid ljus ännu. Mellan mina små springor till ögon ser jag mest en dimma, men samtidigt hör jag en massa: "ååh va söt han är" och "fan, jag trodde han skulle vara skallig". Efter att mina ögon vant sig en aning ser jag hur min då 12 åriga syster står och tittar på mig med ett stort leende. Det dröjer dock inte många dagar innan hon för första gången måste byta mina blöjor och den min jag tittade upp på då var garanterat inte ett leende. Det är nog det mest "creepy" kändisögonblicket hittils för mig. Nu var hon kanske inte kändis ännu, men som programledare för diverse TV program på senare år kan jag nog kalla Tilde de Paula för kändis.

Jaja, jag får erkänna att jag inte minns just denna händelse eftersom jag var så liten, men jag har hört berättas tillräckligt om det för att det borde räknas och det är ju garanterad ett ganska creepy kändisögonblick, eller!?

Jag har förstås en del andra berättelser, både om andra kändisar såväl som syrran, men jag tror att jag kan råka illa ut om jag drar dem haha.

1