Inlägg av zAjben

Inlägg som zAjben har skrivit i forumet

Unhumble bundle?

Julkalender #17 - 2012

Tycker att dina inlägg är grymma. Tack!

Tack!!

Jag vill gärna ha en! Tack!!

Köpte precis Bastion för 3,49 euro på Steam-rean. Erbjudandet finns kvar i 12 timmar till!

Då blir vi nog kollegor i framtiden.. Jobbar också på en akutmottagning i Stockholm, dock inte DS.

Man är ju riktig läkare med riktiga befogenheter trots att man är underläkare, men man har ju en handledare som är ytterst ansvarig. Och så får man ju slava mer och får sämre betalt så klart.

Hur det är beror helt på vad man väljer att bli för typ av läkare och vad för klinik man arbetar på.

Du får pusha för att hon ska bli hud- eller ögonläkare. Eller neurokirurg om du vill ha många spelkvällar...

/dr zAjben

Den var ju riktigt grym

Först BioWares grundare och sedan det här. Vart är det på väg?

Tycker PS3 är en roligare konsol, men 360 har en skönare handkontroll!

EDIT:
Ska du köpa en 360 så kör den med hårddisk. 250 gb för 350kr mer jämfört med 4 gb är lätt värt det.

Win!

Två Xboxar och två Playstation?

Här har du en recension på Fractal Design R4:
http://www.sweclockers.com/recension/15620-fractal-design-def...

Tycker själv FD R3/4 verkar vara prisvärda chassin. Har ett Antec P280 sedan i vintras och är mycket nöjd. Dammfiltren är helt fantastiska!

Tips: Om du köper via CDON ange kod SWEC1207 så får du 5% på datorkomponenter inkl chassi. Då kan du få ett P280 för 983kr inkl frakt samt rabatt på övriga komponenter om du ska uppgradera.

Krya på dig! SÖS är ett bra sjukhus. Sköter dem sig inte så ringer Dr zAjben å skäller

Tar gärna också en!

Varför kan man inte bara ordna ett fungerande kösystem? Försöker man logga in så hamnar man i kön, sen tar servern in folk i turordning. Det borde väl vara det smartaste och minst belastande istället för att folk spammar login x1000?

Snyggt

Skrivet av magma:

Ge Romero en chans! Om det är någon som kan designa fps-spel, så är det han. Daikatana var ju ingen höjdare, men vi alla gör ju misstag! Särskilt nu då jag har tappat respekten för Carmack.

Hade väl egentligen hållit med dig, men Daikatana släpptes för över 10 år sedan och vad har kommit efter det? Därav åtminstone min skepticism. Sedan vore det väl roligt om han överraskade.

Romero är en snubbe som tyvärr inte imponerar på mig. Visst, Quake/Doom/Wolfenstein var både fantastiska spel och designmässigt ruskigt bra (för sin tid), men det var över femton år sedan och sedan dess så har han inte lyckats prestera något alls. All talk.

Har bara handlat på Game en gång och det vid en brakkampanj för flera år sedan. I övrigt så finns det ett antal butiker både fysiska och på internet där spelen är flera hundra (!) kronor billigare. Varför i hela världen skulle jag då gå till Game? Nej, dålig affärsstrategi att ha hutlösa priser som baserar sig på att lura prisomedvetna kunder. Jag fäller inga tårar.