Inlägg av xector

Inlägg som xector har skrivit i forumet

Låter lite väl bra?
Efter den hemskt dåliga filmen Prometheus och dessutom Robin Hood så tror jag inte han kan göra filmer nå mer. Helvetes dålig Prometheus är.

Skrivet av Ishow:

Om jag ska vara helt ärlig så förstår jag inte the big deal med detta spel. Visst dom är roliga, har själv Brawl och Melee men det är ju i stort sätt samma spel fast till en annan konsol och några nya karaktärer. Desamma med Mario kart. Känns som om Nintendo kommer undan väldigt lätt bara för att Mario är med.

Väntar fortfarande på det innovativa Mario-spelet som får mig att köpa en Wii U.

Det är ju exakt samma med alla Cod spel som kommer ut, iprincip samma spel varje år.

Dom som säger att LoL osv har mer spelare ja, det är sant. Men Dota 2 är fortfarande en beta! Då alla kineser och andra som fortfarande spelar dota byter över till dota 2 kommer det att bli ännu mer spelare, och så då den dagen det väl kommer ur betan kommer ännu mer att skaffa det.

Skrivet av Keza:
Skrivet av adfi:
Skrivet av xector:

Snart kommer hattåget mot LoL, och att Dota 2 är så mycket bättre än LoL på alla sätt.
Vilket det också är.

Haha så sant. Många hakade ju LOL tåget för att man inte behövde speciellt bra dator och att det var free.

Dota2 kommer bara växa och växa. Och när sponsorer/valve lägger in mer pengar i turneringar så kommer spelet att explodera.

Du har rätt i att Dota2 kommer bli större, helt klart. Men jag har svårt att se hur en av världens mest spelade spel (LoL), kommer förlora sina spelare till Dota2. Riot tar hand om sitt spel så väl, så detta kommer inte att hända. Jag som t.o.m. har spelat mer HoN än något annat moba, uppskattar LoL mer än Dota2.

Dock så är det väldigt många som fortfarande spelar DotA, mest i kina och andra länder där det är väldigt populärt. Så ja, tror inte folk kommer gå från LoL till Dota 2, utan det kommer vara dom som fortfarande spelar DotA som går över till Dota 2 så fort det kommer ut från betan.

Snart kommer hattåget mot LoL, och att Dota 2 är så mycket bättre än LoL på alla sätt.
Vilket det också är.

Hur länge har dom hållit på med det här spelet? Har väntat sen första trailern släpptes typ för 5 år sen? Jag minns inte ens.

Det är exakt såhär det ska vara.

Rykte: Silent Hill-utvecklarna tvingas lägga ner

Väldigt synd, men jag är ändå inte förvånad.
Silent Hill 2 kommer förevigt vara det bästa och läskigaste.

Efter dom senaste FF spelen har jag nästan gett upp hoppet.. Jag hoppas att dom kan, någon gång igen, göra en vettig story med karaktärer som faktiskt har, ja en karaktär.
Edit: Det såg riktigt bra ut men, jag ''bryr'' mig inte om grafiken lika mycket som storyn och karaktärerna. Jag klagar absolut inte om det ser bra ut som den här trailern gjorde, men lägg mer tid på att utveckla story!

Helt rätt. Den här killen vet vad han snackar om, inte för att det är egentligen fel att det finns spel som BF3 då allt går egentligen ut på att ha kul och action. Men, det finns alldeles för få spel där man verkligen måste tänka till.

Dom måste komma tillbaka, jag spelar själv inte cod osv, tycker det är sjukt tråkigt. Så jag tycker han är på helt rätt spår.

Tycker faktiskt betan var helt okej, förstår att folk är besvikna på vissa saker, det är jag också men kommer ändå att köpa det. Det blir nog att köra Witch Doctor direkt, så jäkla roligt karaktär! (Dock så saknar jag min Paladin)

Witch Doctor (9)
Monk 8
Demon Hunter (7)
Wizard (6)
Barbarian (5)

Shit, jag kan inte bestämma mig vilken klass jag ska spela!:C Monk?! Wizard?! Witch Doctor?! Har inte lyckats få tag i betan heller så har inte haft en chans att hinna pröva mig fram..

Dom vill ju göra samma som dom gjorde med PS3, sälja PS3 spel på PSN till PS4an. Dom vill inte folk ska ha kvar massa trevliga titlar som dom inte behöver betala för igen..
Jag tycker att dom kan vänta till 2014/15 innan dom släpper ny konsol, känns som det är många spel än som inte släppts till ps3.

Får väl se om man kanske byter till xbox eller kanske rent nintendo då den nya generationen kommer.

Finns nog med fps ute, varför göra ett till?

Det låter ju sjukt trevligt, OM det skulle fungera.

Skrivet av Z3bb4n:

Även om jag är emot detta så vill jag bara få ur mig detta? Kan folk sluta dra hela USA och alla amerikanska politiker över en kant? Det står klart och tydligt att det är galna rubublikaner som kom med förslaget. Ingen chans att detta kommer att gå igenom då mediaindustrin kommer att göra stort motstånd och de stora utgivarna har nog sina lobbyister.

Jag drar dom över samma kant sålänge dom har detta dåliga tvåpartisystem som uppenbarligen inte fungerar eftersom det är nästan samma skit alltihop. Då USA gör något bra, kommer jag ändra åsikt om dom. Som jag anser nu, har dom inte gjort något bra.

Och, det är väl USA som är ett av dom länderna som är mest inblandade i krig nu för tiden? Dom kanske borde tagga ner på våldet.

Jag har helt missat Bioshock serien, spelade 1an bara någon timma sen gav jag upp, tog aldrig upp det efter. Så, måste jag ha spelat 1an och 2an för att förstå storyn i tredje spelet?

Jag minns förr, då man varvade spelet med olika gubbar på olika svårighetsgrader kunde man låsa upp (UTAN ATT BETALA) nya karaktärer, nya kläder, hattar eller vad fan som helst. Det var nästan det roligaste med spelen. Men att nu måsta betala för det..

Jag är då glad att dom inte släpper nytt än, dom kan gärna köra på ett tag till imo

Apple exklusivt? Nej, apple. Sluta.