Inlägg av Qvisten

Inlägg som Qvisten har skrivit i forumet

Älskar stadia

Sjukt bra och smidigt. Där jag kan spela vart och när jag vill 😁👌

Har bara ett ord för det....meeehhhh

Tack steam för att du finns. Finns ingen tjänst som ens är i närheten av steam... Jag vill one to rule them all.. inte en massa halvdåliga och utspridda alternativ. Bara vad jag tycker. Har Blizzard launcher, origin, epic, gog och ubi launcher. för mycket........

@Mortaigne: nä eller hur. Vissa bara älskar stå där och ta en. Antingen gör man så det I te går så fort du kommer innanflr zonen eller så där är någon NPC som skyddar om du börjar attackera.

Kan nog bli rktigt bra. haft kul den timmen jag han köra. lite strul har dem med launchen. Sen måste de göra nått åt outposts. Varit på uppdrag och ska lämna in det, stå ett helt crew och bara plockar en när man ska lämna in det

Ska säga att jag verkligen är emot fusk. Avskyr det som pesten då det förstört många spel genom tiderna jag spelat men detta är helt sjukt... Vadå stämmas och speciellt för uteblivna intäkter.. Nu jäklar fiskar dem i helt fel vatten.. Detta är farligt om ni tänker längre än näsan räcker. Stängas av permanent definitivt utan snack.

Nä tack

Inte ens om de kastat spelet efter mig skulle jag plockat upp det. Enformigt, opolerat och gillade inte alls styrningen med mus+tangentbord. Inget för mig.

Ehhh brukar inte vara sån men seriöst. Detta mög spel fick lika höga poäng som Titanfall 2.. dags att ändra TF2s betyg till en 4a.

Håller inte helt med denna recensionen. Inget mindre än 4/5. Singelplayer är galet bra och varierad.. nä rabblar i te upp allt nu men den är på alla sätt bättre än sin föregångare. Underbart spel.

Titanfall 2 år på alla sött bättre ön 1an. Riktigt kul singelplayer med stor variation och multiplayer är super. Betydligt mycket bättre än battlefield 1. Värt varenda krona.

Faan jag börjar bli pepp på detta ju

Damn så tradigt det är.. BF4 med nytt skin på... Nä tack går inte på det igen, även om BF4 blev bra... Först betala fullpris för spelet sen dessutom ännu mer om jag vill ha uppdateringar.

Nice

Bunker Punks kombinerar klassisk action med basbyggande

Hahaha läste det först som punk buster

Skrivet av Hymer:

Jag tyckte ändå att spelet var OK roligt i coop. Absolut inte den sämsta skiten som gjorts.

Håller helt med. En polare och jag körde coop. Var ballt

Ser kul ut hmmm kanske man ska....

Galet tråkigt..

Köpte det innan. Hunnit spela lite Underbar sött