Inlägg av anon53867

Inlägg som anon53867 har skrivit i forumet

1
Skrivet av BADBOY-66:

äter du hund å katt ochså? eftersom du inte e djurvän??

Kan man verkligen vara djurvän om man äter kött?

Jag vill inte höra den här:

Djurrättsaktivisten/veganen:
-Är du djurvän?

Jag:
-Ja, det är jag väl.

Djurrättsaktivisten/veganen:
-Äter du kött?

Jag:
-Jodå, det görjag.

Djurrättsaktivisten/veganen:
-Men äter du dina vänner då alltså?

Ett idiotisk "fälla" man slipper gå i om man sätter hårt mot hårt. Sen är jag stormförtjust i både hundar och katter, säskilt hundar. Jag gör alltså skillnad på olika djur, sorry men så är det.

Älskar den nyanserade logiken en del använder..

T. ex :12-åring tjej tycker det är otäckt med djurförsök (hon har en egen kanin)
Aha!
Djurrättsaktivist =
PETA=
Animal Liberation Front=
Terrorist=
Guantanamo Bay

Hon ska hamna där allstå... så fint.

Själv kommer jag aldrig bli djurvän då jag alltid kommer att unna mig lite styckat djurlik varje dag. Jag äter alltså kött och är inte terrorist, tror jag, eller?

Fable verkar coolt dock...

Skrivet av Korke:

Är det inte dom som stödjer människor som släpper lös minkar som sedan förstör den närliggande miljön och till slut svälter ihjäl? Peta har underliga och smått otäcka personer i sina led.
Men om man inte har något emot militanta metoder eller organisationer som har ledande människor som inte ser något fel med det hela, så antar jag att dom är helt ok.

Är det inte Animal Liberation Front du menar nu?

För att kunna avfärda saker man inte själv står för är det enklast att bunta ihop "motståndarna" med diverse skumrask tydligen. Lägg till "vänsterdårar" (redan med i tråden) och "konspirationsteoretiker" så har du hela paketet.

Vem vet FoxNews kanske söker medarbetare...

Skrivet av gryzor:

Stackars Peter Molyneux.. Han är säkert inte helt förtjust att få dessa vänsterdårars uppmärksamhet...

"Vänsterdårar" .. ok. Så t.ex en moderat kan inte vara för djurens rätt alltså?

Själv är jag ingetdera så jag vet inte. Jag älskar dock djur, gärna med en god sås till.

Lite gulligt att Fable får ett sånt pris i alla fall..

Swg är det bästa MMO jag spelat, så jäkla synd att de förstörde det. Det är lånsamt på väg tillbaka men tyvärr så sumpade SOE 1,5-2år med en urkass "upp"-gradering som ingen ville ha. Synd för att de nya sakerna som kommer nu är bra och de nya utvecklarna rockar. Tyvärr är det väl för sent då gatorna är ganska tomma. En och annan servermerge så kanske man får mer lust att dra sig tillbaka. Har hoppat in och ut i spelet sen release. Svårt att överge allt.. :/

På bilden nedan har Black Sun battledroids landat i vår stad i shuttles och anfaller alla i ett player-event som vi ordnade en gång. Alla byggnader på bilden är utplacerade av spelare och inredda av spelare. Kreativiteten var fantastisk! Vilket annat MMO har det? I Star Wars miljö dessutom.

http://mpersson.mp.funpic.de/swg/swg-Images/39.jpg

(Hej brorsan!)

Skrivet av viko95:

Hej, Jag har några mmos i mitt huve just nu dom är lotro , wow eller warhammer online . Just nu kör jag lotro och det e kul men e sugen på något nytt . Wow har jag kört men tycker någon att jag ska tillbaks eller? Men warhammer ser ju ba skit kul ut + att jag målar warhammers ?? :/ Så vilket ska jag köra ett ska jag köra men 2 kan gå så säg ett eller 2.. (om ni tycker något annat säg vf )

Målar du figurerna är ju Warhammer givet!

När man färgar om rustningar i spelet så har färgerna samma namn som games Workshops färgburkar .. bara en sån sak borde ju avgöra det hela!

Spelar destruction eftersom gillet bygger på ett gammalt Wow hordegille.

Dessutom saknar jag Bretonnians på Ordersidan då det var dem jag körde i figurspelet en gång för längesedan.. before the dark times, before the internet.

Undead & Skaven hade inte gjort något men det finns ju mycket att välja på ändå.. Man kan inte få allt.

De har verkligen fått till looken på raserna/klasserna, särskilt greenskins. Kör Dark Elf Disciple of Khaine, är svag för krångliga svårspelade hybridklasser.

Ok .. nu orkar jag inte hålla mig längre...

Detta fenomen med att vad det än rör sig om så måste man sätta "vs" mellan olika saker. Det är nån slags amerikansk inställning att man aldrig kan gilla flera saker utan det ska vara så väldigt för eller emot.

När jag säger "amerikansk" så generaliserar jag en aning och ber alla amerikaner om ursäkt för det. Mer om generaliseringar nedan.

Skrivet av b0ne:

Säger som en annan, ni är välkomna tillbaka till WoW. Ni vet innerst inne att WoW aldrig, ALDRIG, kommer se sig slaget.

Vad har jag som gammal WoW spelare för intresse av att se WoW "slaget" bara för att jag spelar ett annat spel?

Skrivet av b0ne:

De 500.000 WAR spelarna kommer vara som bortblåsta när nya expansion till WoW kommer.

Jag har kört WoW fram till lvl 70 och Kharazan (nånting i den stilen) sen tröttnade jag och är inte intresserad av mer så om War är lika kul i november som nu så stannar jag där. Det KAN möjligtvis vara så att du generaliserar en aning.

Skrivet av b0ne:

War spelarna idag lär ju dessutom fortfarande betala månatlig avgift till Blizzard för att dom inte orkar säga upp subscription.

Nu kan det vara lite generaliserande igen faktiskt. Fast bara en aning.

Skrivet av b0ne:

Well, jag säger det igen, välkommen tillbaka till WoW snart folks :). Och om man säger att WoW är dåligt, så kan inte 10 miljoner spelare ha fel.

Jag har aldrig sagt att WoW är dåligt. Jag personligen har bara tröttnat på det. Hoppas det är ok med dig att jag spelar nåt annat spel... ?

Hör och häpna men jag känner en del personer som har samma inställning som jag när det gäller detta. Det borde alltså gå att spela War med dem och ha kul ihop.

Nu ska jag avslöja en hemlis: Jag känner en person som spelar BÅDE Wow och WAR. !!!111!!ONE111!!! Otroligt va?!?!

P.S. Vad är det man säger "10 miljoner flugor kan inte ha fel: Ät skit?" (Det sista är ett skämt, det kanske är bra att tillägga..) D.S.

Ahem.. Läser man antispore.com ordentligt hittar man den här texten:

But the Bible teaches us that God was not done with man. For we were His creation and He then spoke to Noah in Genesis 8:21-27 after the flood. ?
21. The LORD smelled the pleasing aroma and said in his heart: ?Never again will I curse the ground because of man, even though every inclination of his heart is evil from childhood. And never gonna give you up.
22. ?Never gonna let you down.?
23.?Never gonna run around and desert you.?
24. ?Never gonna make you cry.?
25. ?Never gonna say goodbye.?
26. ?Never gonna tell a lie and hurt you.?
27.?Never truly believe anything you read on the Internet. There will always be cases of Poe?s Law.?

Antispore = fejk
Lite smårolig "hoax" ändå...

1