Inlägg av Jochen-

Inlägg som Jochen- har skrivit i forumet

"DDOS" attack, ja, det blir väl det när en ofantlig mängd användare försöker ansluta samtidigt och ens utrustning inte blivit stresstestad eller förberedd för ett sådant massivt tryck.

The specialists var riktigt bra

"Good job" kommentaren fick mig att skratta

Molnet är väl allt annat än superduper tryggt

Skrivet av Soulless:
Skrivet av mrsarun:

Svenska avundsjuka kommentarer kan komma.... NU!

Den som inte är avundsjuk på att någon tjänar en förmögenhet på att spexa på youtubefilmer ljuger eller har en förmögenhet själv.
Det är löjligt att kasta runt klyschor som "svensk avundsjuka", det är högst naturligt att önska man hade sånt som andra har utan att för den delen önska ifrån dem deras framgång.

Jag är grymt avundsjuk och önskar självklart att jag själv kunnat tjäna de pengarna.
Jag har dessutom ingen förståelse på att man kan tjäna dessa pengar på denna aktivitet, och allra minst just pewdiepie vars klipp jag inte ser varken humor, charm eller något som helst vettigt innehåll i.

Det sagt så missunnar jag honom inte sin framgång, och det är inte upp till mig att säga vad som är populärt och inte.

Tack du sa precis det jag hade på hjärtat.

Det var ingen DDOS attack, det vara ett skitsnack för att de inte kunde förutse den stress som servrarna skulle ta i och med att så många spelare faktiskt skulle spela.

En "bra" ursäkt dock för att kunna skylla sitt misstag på någon "annan".

För helvete, jag som älskar Pepsi Max och salta pinnar...

Så här ser Diablo III ut på Playstation 4

Hemskt, varför skulle någon föredra att spela det här på konsol?

Rykte – Youtube köper Twitch

Nej tack.

Jag fullkomligt ÄLSKAR Project Reality och Forgotten Hope 1/2.

Kanske dags att börja köra lite igen.

Sju av tio GTA V-spelare har testat GTA Online

Släpp PC versionen already.

Så går det när man är dålig informerad och dåligt uppfostrad.

Tack för den nyheten, vi ses på Måndag.

Skrivet av Blackwolfe:

Ja, du kan ju jobba upp dina paragon levels för att göra det lättare för din crusader i expansionen tex Har samlat ihop lite nice str gear med reduced level req till min crusader. Tex en legendary 1.1k dps mace som han kan använda redan på level 38

Ett annat sätt är att levla upp till 70 och utnyttja mystic och rerolla stats på items for reduced level

Skrivet av Speljohan:

Efter loot 2.0 så gav jag spelet en ny chans, det höll i kanske 6 timmar. Combaten känns fortfarande "flytig", och i högre svårighetsgrader har monster bara mer HP och DPS, inget nytt händer.

Skillsystemet är fortfarande genomruttet, med gratis respecs, begränsade möjligheter och cooldowns (uscha).

Monster har fortfarande gearcheck-abilities såsom möjligheten att låsa fast dig totalt, utan att du kan göra någonting åt det (om du inte väljer en specifik skill för att motverka det, vilket i sin tur motverkar hela poängen med att fritt välja skills).

Looten är FORTFARANDE förbannat tråkig, och av de 20-30 legendaries jag fick var EN intressant. Inga negativa aspekter, allt är bara buffs buffs och mer buffs.

På tal om Looten, account-binding för Legendaries? Det är väl för fan inget MMORPG, skippa den skiten tack. Vill jag sälja mina saker skall jag kunna göra det också.

Man får inget i flyt i spelkänslan eftersom grupper av monster alltid är väldigt små, och förhållandevis långt ifrån varandra, tidigare nämna cooldowns gör flytet ännu sämre.

Du börjar din karaktär som en gud, och fortsätter så genom hela spelet, man känner aldrig att karaktären faktiskt blir bättre, och combaten är ganska långsam mot slutet (som kontrast till Path of Exile där combaten är långsam i början, men sedan blir extremt tillfredsställande och snabb).

Dålig expansiondesign för övrigt. Att linjärt höja tiers på gear är korkat eftersom alla din gamla grejer blir värdelösa. Ytterligare ett område där Path of Exile lyckades otroligt bra med sitt expansionssläpp.

Ett bra spel på Konsol kanske, men nä, något expansionsköp blir det då inte när Path of Exile finns och är ett bättre ARPG på alla sätt och vis.

Bra, då slipper vi se dig i RoS. Tack och adjö.

Skrivet av Kuci:
Skrivet av Jochen-:

Undra vad han skulle åstadkomma ifall han la ner den tiden på något annat istället? Förmodligen ingenting, idiot.

Förmodligen vad som helst med tanke på hans målmedvetenhet.

Latmanstänk är det du förespråkar.

Precis det jag menade, om man besitter en sådan målmedvetenhet och slösar den på att göra detta, då är man en idiot, förstod du nu?

Undra vad han skulle åstadkomma ifall han la ner den tiden på något annat istället? Förmodligen ingenting, idiot.

Vem vann?

Haha, jag hoppas på en xp-boost kompensation, tekniska problem tvingar mig att göra saker som jag inte vill göra i dagsläget, dvs plugga till tentamen.