Inlägg av MiniMe

Inlägg som MiniMe har skrivit i forumet

Otroligt roligt spel. Va inte så trevligt i helgen när allt tog så väldigt lång tid att ladda. Typ 15-20 min när man ska spela online . Och samma tid när man byter bana. Men nu är allt nästan som early access. Nu blir man nästan lite sur när det går så fort. Tidigare kunde man surfa runt på mobilen (spela, porrsurfa m.m) medans spelet laddar. Nu hinner man inte ens ta upp telefonen

Typ enda anledningen att ha Epic. Kolla vad dom har för gratis spel. Oftast är det inte bra spel. Men ibland kan det vara något väldigt bra. Man loggar in ca 1gång per vecka för att kolla gratis spel. Oftast blir det att man loggar ut på engång och spelar på Steam

Vet inte om någon har pratat om det tidigare. Just Dead Island 2 funkar inte cloud saving på epic store. Ska ni tex formatera dator och instalera om så försvinner allt!! Va presis med om det. Hadde klarat av hela spelet. Hade något side mission kvar. Så nu efter jag har installerat igen så är allt borta och måste starta om från början. Har pratat med epic. Men inget dom kan göra... Kul

Spelade igår. Man blev grymt förvånad dom första minuterna man spelar - Har jag startat rätt spel. Roligt och härligt spel. Lite mix av borderland/cyberpunk.

Spelade igår. Man blev grymt förvånad dom första minuterna man spelar - Har jag startat rätt spel. Roligt och härligt spel. Lite mix av borderland/cyberpunk.

Marvel Avengers någon att spela med?

Just nu spelar jag lite Marvel Avengers på steam. Men tycker det är super svårt att hitta någon random att spela med.
Så min fråga, är det någon här som spelar som har lust att spela? Orkar inte hålla på med mikrofon.

/ MiniMe

Till ni som får error och har överklockat grafikkortet. Testa att ta bort överklockningen så kommer spelet att funka :).
Hade lite problem att få igång spelet men nu funkar det

CryEngine Error - DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG. Sen dör spelet
Någon fler som få det felet?
Bara att vänta på en fix, eller någon som vet vad man kan göra?

Till ni som gillar Dungeon crawl/ hack and slash spel måste testa.
Mycket trevlig action för pengarna. Early access just nu, men värt att köpa redan nu

PC!... " Slut på meddelandet"

Ha ha den här patchen.
Går inte så bra för dom.
Hade så grymt roligt från början när spelet släpptes.
Extremt trist att det blev så här.
Men bara tanken på att man kan sola Falcon och dess extrema glitch, tar ej någon skada och få bästa lotten hur många gånger man vill. Och denna bugg + ett x antal glitchar till. Får mig att få extremt ont i huvudet

Patchen släpptes 12 April. Det är nu är det 21 och händer inte så mycket. Folk använder glitchar höger och vänster och har alldeles för bra gear. Och inget händer för att fixa problemet.
Visst, dom behöver inte fixa allt på en gång. Men kom igen.
En fix för att fixa Falcon skulle göra mycket. Men som det känns just nu är det försent. Skadan har gjort alldeles för stor verkan. Är nästan för sent nu.
Det där ska vara fixat redan efter 1-2 dar efter patch. När dom vet om problemet.

Vet inte om någon annan har skrivit om det. Men det finns en ännu värre glitch med incursion. Och jag vägrar att testa.Och absolut inget jag tänker berätta om. Att hålla på med glitchar för att få bättre gear vägrar jag hålla på med. Synd bara att det finns alldeles för många som vill.
Förstör så extremt mycket :(. På bara några dar är det extremt många som har alldeles för hög gear level.
Är helt otroligt att sånt här inte fixas på en gång.
Det är inte super avancerade fix som behöver göras.

Beta testat 2.3 ett bra tag nu. Extremt mycket roligare nu.
Extremt mycket nytt. Ta tillbaka Horadric Cube eller som de nu heter Kanai's Cube gjorde bara de mycket roligare och mer att göra.
Just nu är de 2000% mer möjlighet att hitta legendary mer xp osv. Kanske lite tråkigt att de droppar så ofta. Men är roligt att testa sig fram. Precis som en beta ska vara. Enda som är dåligt är att de kan ta ett tag innan man kommer in på något spel. Men helt klart till er alla som inte har kört diablo 3 på ett tag. Värt att testa nu igen när den extremt stora färdiga 2.3 kommer.

Steam Controller :
Ja tack, Behöver en gamepad. Och den verkar vara intressant.

Steam Machine:
.... Jag har en Dator

Kommer lätt att köpa. Spelar 2-3 dagar jätte mycket. Sen någon gång ibland. Eller inte alls.
Tycker de syns alldeles för mycket vars fienderna är någon stans. Stort namn ovanför och rött runt om. Ska de vara så? Eller är de något dom har lagt till nu eller att dom har filmat från spectate?

Gör om gör rätt.....

One Finger Death Punch. Kanske inte är världens snyggaste spel.Men super härligt spel. Tips testa. 50% just nu. dvs 2,49€

Skrivet av Salsius:

Så man kan alltså ligga i soffan med sin platta och lira lite commander samtidigt som du käkar chips och kollar matchen?
Framtiden är ljus

Skrivet av eatem:

Funkar det så att jag kan sitta på bussen och spela eller måste jag vara hemma och synkad med spelet på något vis?

Skrivet av Satheus:

Så nu kan man be en polare som sitter i soffan att hjälpa till i matcherna? Trevligt.

Så länge du har appen och internet med ditt account kan du sitta vars du vill

Lugnt folk, boven är tagen.
Nattöppet till GTA V

Fan va trevligt. Kommer att köpa. Många roliga minnen med de spelet. ("how do you turn this on")
Ett extremt bra strategi spel.