Inlägg av anon6470

Inlägg som anon6470 har skrivit i forumet

1

Kanske en film av Ice climbers? Intrigens tyngdpunkt skulle kunna ligga på hotet från den globala uppvärmingen som smälter isen så att dom små isklättrarna inte har någon is att klubba sönder!

Är det någon annan som har problem att installera paketet på ett vista 64bit? Installationsprogrammet hittar inte en specifik fil. Jävligt irriterande.

Skrivet av Night Hawk:

Du kan testa at göra en Verify/Repair i settings innan du startar spelet. Det kan ta en stund innan den är klar.

Jag hittade det! Det var en inställning. Kommer inte ihåg vad den hette nu men det var något med 2.0 som jag ändrade till 2.x.

Skrivet av sno0zer:

Har du kollat så du inte stängt av alla "particle effects"?

Ja jag har particle påslagna. Har testat att dra upp grafiken till max och dragit ner den till min. LAgt mig mitt i mellan. Ändrat upplösningar. Allt jag kan tänka mig men det hjälper inte.

Magier som försvunnit!

Jag har spelat AoC i några veckor nu som en Herald of Xotli. Häromdagen så försvann mina magier. Alltså jag kan fortfarande utföra magierna men jag ser dom inte. Inga effekter syns så som eld eller blixtar. Detta fungerade perfekt när jag började spela spelet. Har någon annan råkat ut för detta?

Jag vet inte om det är inbillning men när jag spelade GH3 på min kompis PS3a så kändes det som om spelet var lite i otakt. Som om man var tvungen att trycka lite tidigare än musiken.
Det har jag aldrig märkt på mitt Xbox. Men som sagt det kan ju bara vara inbillning också.

ACME i all ära men Clas-Ohlson slår dom med råge!

1