Inlägg av snubben

Inlägg som snubben har skrivit i forumet

Fin maskin, dock tål jag inte dual sense. helt sjukt oergonomisk.

Det är lugnt grabbar, ni får GRATIS SKINS som ersättning.

Skrivet av martinot:

Bryr mig inte om vem som var först, men däremot så tycker jag verkligen inte att de på något sätt är jämförbara tjänster.

Det är ju exakt likadan tjänst, hur kan de inte vara jämförbara?

Bungie ligger med alla

Tänka sig, här sitter till och med topparna från sony och xbox och säger att det vill släppa sina spel på flera plattformar. Vilken utveckling!

Tror EA har tappat förtroendet för DICE, liksom många fans av deras tidigare spel. 2042 känns som ett snabbt ihopkastat försök till en apex legends, fortnite, och Battlefield mix som blandad med tråkiga banor och nedgraderade features föll platt på magen. Battlefront spelen var väl iof ganska omtyckta förutom lootlådedebaclet i 2an. EA kan ju samtidigt inte lägga alla projekt hos respawn.

Helt sjukt. Det var ju EXAKT såna här XP farmar man ville förhindra och därför man stängde av XP för alla lägen i portal. Sedan släpper de en officiell XP farm första dagen. Hahahhah jag fattar inte vad de gör på dice

Tror inte F2P gör någon skillnad. Tyckte spelet var rätt skoj i början men ju mer jag spelat det desto mindre tycker jag om det. Riiiiiktigt tråkiga banor, alldeless för tomma och stora.

Tycker Microsoft med Phil Spencer känns bra för branschen i stort faktiskt. Till skillnad från utgivare som Activision/EA/Ubisoft. Både Sony och MS släpper alltid polerade bra spel och visst har mtx osv även funnit sig väg till deras spel men inte alls lika kasst implementation som andra.

Yeey.... 3 månader efter release får vi en scoreboard..

Jaha, ska det alltså bli ännu dyrare att få spela multiplayer spel nu för de som inte är intresserad av dessa tjänster....

Btw hur i hela fridens namn får man ens tag på en ps5a? Hittar ingenstans där man ens kan ställa sig i kö?

Skrivet av Kavakava83:

Jag är verkligen novis i VR området men jag hade väldigt mycket åksjuka när jag prövade det sist. Existerar detta problemet fortfarande?

Det gör det garanterat beroende på vilket spel du lirar. Men man vänjer sig efter några gånger och då försvinner illamåendet också. Kallas "VR legs" och är något man tränar upp

Kommer lätt köpa det igen och spela om det på ps5. Så galet grymt spel. Och psvr2 verkar riktigt bra, hoppas bara det inte blir lika dyrt som konsolen i sig

Beroende på recensioner osv, men lutar åt att jag köper ett ps5 och psvr2 när det kommer. Med inside out tracking lär ju någon lyckas få det fungera på PC också inom tid.

Skrivet av zogez:

Hoppa över sidouppdragen då!. Kör bara storyn. Du kommer ha 15+ timmar glädje bara med den.

Ja det var en god idé. Var faktiskt riktigt trevliga uppdrag hittills

Spelade en stund och älskade inledningen, men så fort man kommer till open world delen så känner jag bara att jag orkar inte resa runt och ta över baser och annat. Känns verkligen som "far cry sjukan" som skribenten sa. Riktigt tråkigt då jag verkligen fastnade för de inledande uppdragen.

Som rocket league tryhard kommer jag definitivt testa detta

Personligen tycker jag det är lite överdrivet. Visst har spelet sina problem, men överlag tycker jag det är riktigt kul och driver på helt ok med min i7-5930k från 2014 samt ett GTX 1080. Ligger runt 60fps på high setting iallafall.

Sedan är det ju tråkigt att det blivit standard att nysläppta spel är rätt ofärdiga och opolerade, så kan ändå förstå kritiken iof.

Tycker det är riktigt skoj trots att det är mycket buggar och allmänt lite opolerat. Och jag ogillar starkt operators istället för klasser. Spenderar mesta tiden på portal vilket är riktigt kul. Dock så kan jag inte ens få spelet att starta nu efter Day 1 patch. Går direkt till black screen fast verkar inte frysa fast trots allt