Inlägg av bushkalle

Inlägg som bushkalle har skrivit i forumet

Köpte i julas när Epic hade mega rea, 30-40% av utöver 50% på basspelet. Så fick det för runt 390:- med både grundspelet + expansionen. Ett kap må sägas!

Conan MMO, köpte CE med ett par vänner där vår hype var stor efter man spelat öppna betan till level 20, röst till alla quests var ju bara "wow". Sedan kom den ärliga delen av spelet fram efter lvl 20 när spelet släppts, inga röster alls till questar eller NPCs och alla dungeons var ctrl+v och ctrl+c. Aldrig varit så besviken förut på ett spel. Om än många fel köp hänt. TESO är väl ett av få spel jag provat gång på gång i hopp om att tycka om det efter en ny expansion men aldrig lirat mer än någon timme, min egen idioti dock... Diablo 4 var ju en sån besvikelse också om än jag köpte medium versionen för 43.99 då jag sålde en del guld i WoW så jag fick iaf en rolig tid en stund av det.

Wildstar om än kärt är också ett spel man minns med sorg för vad det kunde ha varit om utvecklarna inte varit sådana nötter.

Finns nog mycket mer men orkar inte minnas all sorg! XD

Skrivet av orkamera:

Mja, smaken är som baken. Är själv inte intresserad av Pokemon men detta är gôr kul

Och alla kanske inte tycker likadant som du kul var det iaf inte (okej på sin höjd) för någon av de jag spelar med. Alla kände likadant, en hype som inte uppfylldes.

2:a, inget nytt kändes det som efter jag gav det två försök. Gillade inte karaktärsmodelen och lite annat med grafiken. Ska väl sägas att jag aldrig varit intresserad av Pokemon så kanske en av anledningarna varför jag tyckte det kändes otroligt över hypat.

Last Epoch släpps i Februari (1.0), precis som Sons of the Forest, men ser inget LE i listan! Skämmes!

Det är ett roligt spel, men det dras med riktiga performance issues atm, folk med 4090 som inte kan lira det för det laggar sönder. Även fast de har låst sin fps till 60, tjejen kan inte lira fast hon har mellan required och recommended, får inte ens 25 fps oftast så går inte lira. Om man är osäker och hatar sådant så bör man vänta på lite optimerings uppdateringar.

Det är dock ett riktigt nice spel och med uppdatering lär det bli än bättre.

Provat via GamePass, tycker inte det är så bra som hypen vill göra det till personligen (typ 6,5/10). Känns stelt om än det är annorlunda och jag fattar att folk gillar Pokémon delen i ett co-op / survival spel. Men alla tycker vi annorlunda.

Skrivet av JonnyBOj:

Haha cyber 1 var alltså bara en uppvärmning, på vadå undrar jag, årtiondets värsta härdsmälta när det gäller lansering. Man skickade Battlefield och Diablo3 rätt ner från kungatronen vad det gäller trasiga spel vid lansering.

Man sprängde alltså hela internet när man släppte de där skiten, alla pratade om Cyberpunk i negativ bemärkelse. Värre skandal än Nagasaki -1945, men men all reklam är bra reklam..

Fast de har ju fixat spelet också likt Hello Games gjorde med No Man's Sky och är nog nu ett av de bästa spel man kan lira. Så om än spelet var en katastrof i början kan man inte säga det samma nu eller låta det avgöra om nästa spel ska bli bra.

Köpte Cyberpunk 2077 med DLC (Ultimate) nu på Jul rean på Epic Games för 337kr och det är ett riktigt bra spel just nu kan man ju bara säga. Hade ju varit värre om de bara lämnat spelet och gått vidare till 2an med "oopsie, I did a poopsie" attityden som många andra företag har.

Största skitsnack ever, D4a kostade en skaplig summa och hade väldigt lite endgame. Det finns season pass som de flesta gratis spel använder för att generera pengar men Blizzard har även i B2P spel. Okej om det inte kommer expansioner men kvalitéts uppdateringar så känns det okej ändå med store och season pass, men att sedan köra expansion varje år till spelet... fy fan.

Då kan man ta bort store och season pass. D3 hade en expansion och var jävligt populärt. D4a förstör dem redan genom att visa hur mycket de vill mjölka. Visst season pass och store är inte ett måste att köpa från men man hade kanske gjort med tid som med PoE för att stötta spelet och dess utveckling. Med expansioner varje år blir de fan inge stöttande.

Hoppas på D4a med tiden, men att ha expansioner varje år är för mycket, vartannat är gränsen. Men fortsätter dem såhär blir det PoE2 istället 100%, och där köper jag hellre för 70 euro i deras store än Blizzards eftersom grundspelet är ändå gratis.

Så att dem säger spelarna betyder mer än intäkterna är sånt skitsnack med tanke på att deras mjölkande bevisar motsatsen helt.

Testade det, kan säga att det nog är för det bästa. Spelet var faktiskt otroligt tråkigt och hade inte levt längre än 2 veckor. För att slå sig in ska det vara bra, hade 100x mer kul i XDefiant som exempel där jag väntar med spänning till release.

Ja när det handlar om döda och äldre spelare som inte spelar aktivt handlar det mer on nostalgin från när dem såg dem på planen och på TV ^^

Skrivet av ecHo!:

Dom kan inte vara för realism om dom spelar fifa.
Jag har bara accepterat att jag inte har några fotbollsspel längre. EA har alla licenser men är lika realistiskt som Nintendo World cup till 8-bit. Konami sumpade ju hela sitt spel på två år. Botten nåddes när man introducerade free to play.
Kanske att fifa (EA FC) kan bli bra om dom gör det lättare att försvara än att anfalla

Fast nu blandar du ju två olika saker om realism, realism om att det är damer och herrar tillsammans är ju inte något vi ser idag på elit nivå, eller hur? Hur deras gameplay för attack och försvar är i spelet är ju en helt annan sak i sig.

Skrivet av Nosnos:

Känns lite så... vill man ha realistiska laguppställningar så är FUT inte direkt ett alternativ Men uppenbarligen så är döda spelare, eller målvakter som anfallare helt okej, men spelare utan en snopp är hemskt.

Tror mer det handlar om att det är legendarer som man vet av, damfotbollen är inte så stor och känd om än man vill intala sig själv att den är det (som många gör). Kan ta mig själv som exempel att jag hade ingen aning om vem "fuji720x" lirade med när han hade dam spelare. Visste inte vem dem var alls eftersom jag inte kollar på det.

Herr fotbollen är större och har fler legendarer som folk vet vilka dem är utan tvekan och därav tror jag fler har mer okej med dem än okända spelare om än kända inom dam fotbollen. Den är ju som sagt ganska liten i jämförelsen på både utbredning, status och pengar idag då det inte funnits professionella ligor lika länge.

Tror könet inte har allt för stor betydelse i det stora hela.

Skrivet av JohannaBjärred:

Modigt att inkludera damspelare? huh?

Förmodligen eftersom många säkert tycker det är konstigt att se både dam och herr spelare i matcherna när de spelar online. Än att det är antingen eller då det inte är mixat heller irl. Många spelare är väääldigt mycket för realism och därav tror jag de menar modigt att inkludera än att det var separat.

Men vad vet jag..

Inte spelat speciellt mycket efter man blev 70+, som många säger är deras endgame just nu ganska repetitivt. Du gör en dungeon, klart, nästa dungeon, klart, nästa, nästa, nästa osv. Helltide är okej men inte det man levlar mycket på. Men klasserna är lite obalanserade än kan tyckas när man ser dem. Grunden är bra, men väntar ivrigt på mycket mer, man köper ju inte Diablo för bara en spel genomgång och story, man köper det för att köra i 10 år av och till. 4/5.

Provade med tjejen, vi spelade 30 min och gjorde en refund, visst. Det har okej gunplay etc men var så sjukt irriterande att man har så många prickar överallt. Man kan ju dra ned storleken men inte ta bort, men när dem är minimala syns dem inte när du är nära förens typ 5m ifrån och man tittar direkt på dem.

Svårt att avgöra vad som är fiende eller ej ibland då. Hade varit bättre med slider om hur långt ifrån man ska vara innan dem visas. Menyn kändes väldigt seg, fick inte den där "wow" känslan som många reviews anger.
Blev att jag spelade lite BF igen efter istället. Inte dåligt, inte bra, bara sådär. Tråkigt då det såg bra ut på videos och bilder. Hade kanske för stora förhoppningar dock.

2.5/5

Edit: Sen att BF inte är så stort på Steam är väl inte konstigt, då flera köpt både BF1, BFV och BF2042 på Origin innan dem kom tillbaka till Steam.

Köpte Civ6 äntligen och Deep Rock Galactic innan Diablo 4, så blir väl de 3 spelen man kör ett tag framöver om man inte slänger till Battlebit Remaster när man blir för sugen på ett pang pang. Fast har ju Battlefield 2042 så kanske lyckas hålla mina fingrar från köp knappen på Steam.

Inga problem än så länge, kom in strax före kl 01 och inga problem idag heller. Allt funkar som det skall för mig på PC iaf

Skrivet av Deekar:

100%! Älskar Diablo på konsol och hade det inte varit för att barnen tar upp tvn och konsolen stup i kvarten så hade jag valt PS5 istället för PC!:)

Ni vet väl att PC har 100% support med kontroller? Pluggade in min Xbox kontroll och det funkade direkt, om än jag föredrar Mus&Tangentbord så funkade det riktigt bra. Så absolut inget problem på PC.

Skrivet av Lofa:

Det var du som tog upp jämförelsen med PoE och att dom bara säljer cosmetics, vilket jag då påpekade att dom inte gör, utan även spelmekanik som kommer behövas om du vill spela igenom spelet.

Du är inte ensam, de flesta jämför med PoE och dess affärsmodell där allt bara är cosmetics. Det glöms lätt bort att det är mer än så.

Och sen undrar jag hur du får ihop det att jag slänger massa hat mot D4? Att jag tror att Blizzard kommer lägga till stash tabs, stash size, character slots och så vidare i butiken är väl på något sätt inte hatiskt?

Det är mina farhågor, sen om dom stämmer eller inte vet vi inte förrän det släpps. Men självklart har Blizzard kikat på just PoE och hur deras butik endast kallas cosmetics. Och om man ser på Blizzards spelsläpp/affärsmodell de senaste 10 åren så är det väl inte så konstigt att man tror att definitionen cosmetics även kommer bli lite svävande i D4:s butik.

Och nej, jag slängde inget hat i detta inlägg heller.

Det är inte bara du som skriver i tråden, många som verkar hata på D4a utan att det finns info, tidigare trådar med. Du tog bara allt som att det var mot dig enbart. Whatever. Drog jämförelse med PoE och dess cosmetics. Drog inget om mekaniken då det inte är något som man vet om D4a kommer sälja alls, så finns ingen idé att dra den jämförelsen än, vilket jag inte ens gjorde. Vad PoE drar in mest på är ju just deras cosmetics.

Tycker bara folk får vänta och se, om man inte gillar det behöver man ju inte spela det eller ens köpa sakerna. Folk klagar generellt om affärsmodeller (inte bara du nu, om än du drog upp det) också och hur alla bolag är dåliga men köper ändå allt tillslut.