Inlägg av anon72261

Inlägg som anon72261 har skrivit i forumet

1

För Bra Spelare På FIFA??

Tjena! Har precis tittat på Chelsea mot Arsenal. Vilken match Arsenal dominerade i första men Chelsea är effektivast och förnedrar dem Har inte blivit så jätte mycket spelande idag då jag har mycket plugg. Men han ändå med några matcher på FIFA 09. Spelade med Chelsea i karriärsläget och kom att tänka på att alla spelarna blir ju bara bättre och bättre. Finns ju knappt någon som blir sämre. De som är bäst på spelet när det börjar utvecklas ännu mer eller så kommer någon talang som blir bättre än dem. Det finns ju knappt några spelare som har över 90 när spelet börjar men efter några säsonger så finns det ju en många fler som är över 95. Dock kan man ju själv påverka detta genom att låta sina egna talanger spela. Fick bland annat upp Mikel i Chelsea till 98 på 2½ säsong. Undrar bara ifall Fifa tänker göra något åt detta. En liten detalj bara i ett annars briljant spel!

Harald

#blogg

UFC 2009 Undisputed Demo

Hallå gamers! Var igår hemma hos min polare och han hade laddat ner UFC 2009 Undisputed Demo till sitt Xbox. Själv är jag inte ett särskilt intresserad av fighting spel och har inte lirat ett sådant särskilt seriöst sedan Teken 3 tiden. Men jag måste faktiskt säga att jag blev mycket överraskad av spelet. Det är väldigt lätt att leva sig in i spelet och extremt lätt att lära sig, kanske lite för lätt. Vet inte ifall det kommer att finnas olika svårighetsgrader på det riktiga spelet men det borde det nästan vara för det som är lite negativt är att jag som är helt novis inom detta område av spel gener vinner nästan alla matcher jag spelade. Jag fick aldrig riktigt den känslan "Skit han spöade skiten ur mig" känslan. Grafiken är enormt bra och extra roligt är det att se när man har fått in några höger slag/sparkar i huvudet och högra huvudet är då helt sönderslaget och blöder. Man ser till och med svett dropparna! Mycket realistiskt gjort. Kontrollerna är också lätta att lära sig. Dock tar det lite tid innan man kan alla special- slag/sparkar men det kommer man väl att gör efter ett tag som man har lirat Kommer helt klart att införskaffa detta spel.

+ Grafiken mycket välgjort. Ser bra ut och allting är gjort med omsorg och kan inte hitta någon detalj som de har missta.
Spelkänslan är bra. Man får känslan av att man verkligen lever sig in i fighten och det kommer nog att bli många runder i mellan mig och polarna.

- Lite för lätt att lära sig jag som inte är särskilt insatt i denna typen av spel förlorar nästan aldrig hoppas detta fixas tills det att spelet släpps!
Skulle också vilja se lite av karriär läget men det får man väl vänta lite med bara jag som inte har tålamodet till det

Ha det så bra Harald

#blogg

I brist på annat.... Pandemic 2 och QPR

Sitter här nu på datakunskapen och spelar lite spel på addictinggames.com hittade ett spel som heter Pandemic 2 och går är ett strategi spel som går ut på att man ska döda så många människor som möjligt i världen. Lite små kul är det fast ingen riktig höjdare. Men funkar bra när man inte har något bättre spel man kan spela. Man kan välja mellan att vara en bakterie, virus eller en parasit. Sedan får man poäng så man kan uppgradera sin sjukdom och ligga steget före människan som gör allt för att stoppa viruset. Värt att testa ifall man inte har tillgång till riktiga spel. [http://www.addictinggames.com/pandemic2.html]

Det går bra för mitt QPR nu som spelar andra säsongen i Premier League och har börjat riktigt bra ligger för närvarande på 5 plats efter 10 omgångar. Har också lyckats att låna Davide Santon från Inter och har högsta snittet i ligan!! Jag vet att han är bra men är stolt över att ha fått han till QPR Ja nu väntar derby mot Chelsea har inte så mycket att förlora där men vi får se hur det går ha det så bra!

Mvh Harald

#blogg

Jajajajaja börjar bli lite trött på alla dessa extra sakerna så roligt är det inte och mycket roligare att lära sig att spela ett riktigt instrument!!

FM 09 förstör mitt liv

FM 09 har vänt upp och ner på mitt liv. Jag har konstant spelat det sedan det släpptes och jag verkar bli mer och mer beroende av det ju mer jag spelar. Det är väl lite som när jag hade min WOW period och man satt uppe hela nätterna och drack redbull och lirade med polarna. Men då var man i alla fall social det är jag ju inte nu. Nu är det bara jag och mina spelare i laget och de finns ju inte på riktigt!!!

Jag gillar verkligen allt med FM. Gillar skarpt den nya matchfunktionen där assisterande tränaren säger till vad som behövs förbättras och det märks när man gör förändringarna också! Men det är ju trots allt inte det som gör att jag sitter där timme ut och timme in och försöker ta mitt amatör lag från lägsta till högsta ligan. Eller försöka vinna ett slutspel med Sverige. Det som jag tycker är allra roligast är att leta talanger, har gjort det i dagar sammanlagt. Det finns en tjusning med det som är rolig. När man har spelat ca 20 år så finns inga av de riktiga spelarna kvar och då får man verkligen leta, inget spel blir sig likt och antagligen är det en av de största orsakerna att man gillar ett spel som aldrig tar slut. Det är lite av en magi runt spelet som inte går att ta på men jag kommer garanterat att spendera många timmar av mitt liv framför de kommande FM spelen. Dock skulle det vara bra med en riktig konkurrent till FM då jag anser att FIFA Manager inte alls är i närheten av FMs nivå och det finns en tendens att när man blir överlägsen så slappnar man av och är inte lika sugen på att utveckla spelet då man vet att det säljer men hoppas verkligen inte att det händer. Nä nu ska jag tillbaka och lira lite med mitt QPR som ska vara med och slås om liga titeln denna säsongen.

Ha det bra Harald

#blogg

Välkomen till Vilda västern, Red Dead Redemption

Såg idag trailern till Red Dead Redemption. Det är uppföljaren till Red Dead Revolver som släpptes 2004. Trailern ser väldigt bra ut och man får ju hoppas på ett nytt sandlådeäventyr det är ju trots allt Rockstar San Diego som gör spelet och klart ska man ha förväntningar på dem. När man ser trailern får man lite Oblivion kännsla över det då man kan rida runt på sin häst och kolla ut över stora vyer. Första spelet lyckades inte med att leva upp till kritikernas krav men jag måste säga att det ser lovande ut för 2:an som ser ut att ha mycket bra grafik också. Det ska tydligen vara ett GTA fast i vilda västern, låter lovande! Hästarna i spelet ska också röra sig som på trailern vilket är väldigt bra gjort, ja man får se ifall de lyckas bättre det ska komma i höst så då får vi svaret.

Här är trailern så ni kan själva döma: [http://xbox360.ign.com/dor/objects/14320288/red-dead-redempti...]

#blogg

Ser riktigt lovande ut hoppas att det blir bra nu!

Just Cause 2 och Första Inlägget

Hallå alla gamers detta är mitt första inlägg här på min spel blogg. Jag kommer att blogga om de flesta spelen jag spelar, för tillfället är det mest Fotball Manager 09 och FIFA 09 för min del.

Såg precis förtitten på Just Cause 2 och det ser lovande ut. Jag gillade det första spelet trots buggarna och de långa transportsträckorna. Friheten att man kunde göra nästan allt i det spelet vägde ändå upp och jag tyckte att det var ett lysande spel. Jag har nu stora förväntningar på 2:an och hoppas verkligen att Avalanche har tagit till sig kritiken och förbättrat det. Fysiken till den älskade fallskärmen ska bli förbättrad, för det finns ju inget som är roligare än att hoppa runt med änterhaken som spiderman och fälla ut sin fallskärm när man hoppar ut från ett stup eller helikopter. Nä jag ser fram emot 2 och hoppas att det verkligen blir lika bra som jag tyckte att ettan var.

Mvh Harald

#blogg

1