Inlägg av ForsakenJester

Inlägg som ForsakenJester har skrivit i forumet

Storleken i just Space Marine används ju så att det skall passa det de vill få ut av scenerna vilket ju gör att det blir konstigt ibland.

När det kommer till Space Marines storlek så är det som du säger Kaealy, storleken på Space Marines är det som passar dramaturgin, de blir större ju mäktigare de måste verka :).
Tror Goodwin sade något om att de var runt 6-7".

Horsts armour liknar ju väldigt mkt de som Inquisitorial Crusaders bär.

@Makkapakka: Visst är det så att Power Armour är vanligare i spel än i loren, det ser mkt coolare. Även GW själva kör ju på detta då de välde att sätta en Inquisitor i Power Armour på framsidan av sitt figurspel "Inquisitor" på 90talet.
Sedan får man ju välja mellan 3 olika klasser i Martyr.

Sedan vet jag inte om jag tycker de är så stora i decspel jag spelat. I de 2 första DoW spelen så är de inga Power Armour på de karaktärerna, Horst i Armada verkar inte ha det heller.
Av de båda Inquisitorerna i Space Marine så bär ju den sista av dem Power Armour men för mig att han måste titta upp på Titus men kanske kommer ihåg. Har dock inte spelat samtliga 40k spel.

Skrivet av Makkapakka:

Är det nya innegrejen, att inquisitors har power armour och är stora som en space marine? :/

Iom att The Inquisition har tillgång till hela Imperiets arsenal så är det ju int omöjligt för dem att bära Power eller Artificer armor.
Torquemada Coteaz finns ju som figur till 40k och han bär en Artificer Power Armour. Därmed inte sagt att dessa är vanliga men de finns.

Sedan har man ju detta att se fram emot också

http://www.pcgamesn.com/warhammer-40000-inquisitor-martyr/war...

Har haft småtrevligt med Neocores Van Helsing spel och detta verkar ganska lovande.

Skrivet av burkmopp:

TF2
Vi ser effekterna av det lyckade konceptet idag med spel som Overwatch och Battleborn på gång, eller varför inte mer eller mindre släppta Dirty Bomb.

Codename eagle lirade jag innan BF1942 så för mig var de det första storslagna fps liret där man kunde styra allt möjligt. Annars ligger det nånstans imellan BF2, BF Vietnam och BFBC2 som favoriter.

Edit: Höll på glömma Chivalary som har helt klart bäst närstridssystem, och Rune bara för att det är det enda spelet som man kan slå ihjäl motståndaren med sin egen arm.

Ahhh, Rune! Många minnen till det spelet, kunde man inte springa runt och kasta huvudena på varandra i matcherna också?

Sedan finns ju även Mordheim att testa!

http://mordheim-cityofthedamned.com/

Lite nytt NES-godis

Haha, kommer ihåg att jag satte igång Top Gun bara för att lyssna på introt.
Anledningen till att jag inte fortsatte spela kan ha haft att göra med att så fort det skulle landas gick det åt helvete, innan man lärde sig var det flygtur och ner i vattnet varje gång.

Skrivet av Mirage:
Skrivet av Apministern:

Skiter i hur djupet blir bättre. 4 raser är tråkigt. Helst när 3 av dem är de mest tråkiga och uttjatade. Varför inte Lizardmen!? Skaven!? Beastmen!?

"Nej, vi tar Människor, dvärgar och orker. De mest överepresenterane raserna i temat fantasy"

Som nämnt förut om Lizardmen: De raidar inte direkt. och har ingen anledning att lämna sin kontinent. Att de skulle vara med anser jag själv ganska befängt. Dock att Chaos inte är med är kass. Jag ogillar dem själv, men de är en stor del av IP't.

Sen att du tycker raserna är tråkiga får stå till dig, jag tycker själv att det är inte ett Warhammerspel utan Empire, Dwarfs, Greenskins, Elves, Undead och Chaos. Nu saknar jag bara Elves och Chaos, men de kommer komma.

Precis. Känns som att spelet och de kommande exp fokuserar på olika dela av världen och det är därför det ser ut som det gör.

Orginalspelet utspelar sig i "Old World" där Empire, Dwarfs, Orcs och VC alla är som talrikast. Antar att VC kommer fokusera på Von Carsteins och Sylvania.

Sedan känns det väl som att en expansion fokuserad på Lustria innehållande Lizardmens och Skaven samt en fokuserad på Ulthuan-Naggaroth med High och Dark Elves.

Bretonnia och Wood Elves hänger ju ihop och lär väl bli en expansion. Nehekhara och Tomb Kings vete dock tusan hur de skall binda in, kanske gör något roligt med Araby?

Chaos kan ju läggas in lite var som helst beroende på om man vill ha Warriors, Demons eller Beastmen.

Påbörjade spel

Mafia 2

Orch i Dalarna utreds för misshandel

Haha, en klassiker från Leksand Medeltidsmarknad för 2 år sedan, blev nog en kastad sten för mycket.

Har för mig att de är med i marknaden i år igen.

Skrivet av Anzeh:
Skrivet av ForsakenJester:

Kommer bli intressant att se om det kommer utvecklas till hur världen kommer se ut efter "End Times" som nu pågår eller om de kommer köra på den klassiska.

Antal faktioner kommer ju antagligen sjunka drastiskt efter "End Times" är färdigt.

Nagash - Legions of Undead
Malekith - Host of the Eternal King
Karl Franz - Empire
Gilles de Breton - Bretonnia
Belakor/Glottkin - Daemons of Chaos
Archaon - Warriors of Chaos
Horned Rat - Skaven
Lizardmen
Thorgrim - Dwarves
Grimgor - Green Tide

Om det utspelar sig under The End Times så lär väl detta vara de spelbara faktionerna.

Precis, passar nog inte så bra att göra det efter då det verkar ligga en del ihopslagningar av faktioner i framtiden.

Kommer bli intressant att se om det kommer utvecklas till hur världen kommer se ut efter "End Times" som nu pågår eller om de kommer köra på den klassiska.

Antal faktioner kommer ju antagligen sjunka drastiskt efter "End Times" är färdigt.

Är väl dock tveksamt till om Blizzard kommer fortsätta 2 titlar per år. Efter Legacy of the Void så kommer det väl vara slut på StafCraft 2 titlar och det är väl tveksamt om det kommer någon ny Diablo expansion.

Och det verkar ju gå hem med att mjölka isf, blizz tjänar enormt med pengar på sina 3 serier och tex CD-Projekt är de flestas gullunge även fast de ännu bara släpper spel inom Witcher världen.

Glenn Beck Strikes Again. Var ju förövrigt han som liknade lägret på Utöya vid hitlerjugend efter massakern.

Skrivet av Jaxz:

Gustav III var en tempelriddare och Ankarström en lönnmördare, det vet ju alla.

Om Gustav III räcker för Fantomen så borde de ju kunna göra ett AC spel av det hela, gärna med Den Vandrande Vålnade i spelet..

Musiken i Cosmos Canyon i FF VII samt Terra's Theme från FF VI

Kan mycket väl funka bra, ME 3 multiplayer blev ju utvecklad av annan studio och de lyckades ju ganska bra.

Viktigaste är ju att det är "Free shipping".....

Ser riktigt grymt ut!

Dock så kunde ju beskrivningen av storyn vara hämtad ur vilket fantasyplock som helst. "Young Blacksmiths FTW"

Alltså, maken till att dra dra alla över en och samma kan var det länge sedan jag såg.

Denna fråga har ju stötts och blötts länge och kommer att fortsättas diskuteras men att ta bilder på enstaka Cosplayers och på fotomodeller och sedan hävda att deras kritik inte har någon grund känns sådär.