Inlägg av oudiose

Inlägg som oudiose har skrivit i forumet

Ohh. Här ska spelas med vänner som inte vill lägga närmare 600 kr på spelet!

Dock hade jag sett att dom minskat priset en aning, tror ganska många fler hade köpt det, och på så sätt hade dom fått in en bra summa pengar

Skrivet av Vopez:

Någon som vet hur det står sig mot Arma 3?

Citerar Turbodog:

"Det är bara PvP och det är allmänt smidigare. Något mer casual typ. Arma kommer alltid vara mitt nummer ett tror jag, men Squad är ju smidigt när man inte har tid eller lust att köra en helkvälls operation.
Men man ska nog mer jämföra det med ett öppnare modernare Red Orchestra typ"

Det är ett smidigare Red Orchestra i modern miljö typ.. Gillar man Arma, Red Orchestra eller liknande spel så är SQUAD ett jätte bra spel.

Skrivet av Saurfange:

Den är inte överkraftig. Om den vore så skulle folk spela mer med den än med ak4/m4 men så är inte fallet. Gillar den skarpt så låt den vara!

När CZ kom så var den också överkraftig, men precis som r8 så var inte den heller dominant i alla lägen. Men en pistol som nästan alla väljer oavsett om dom kör den som "main" eller om dom har den vid sidan av är inte bra balans.

*edit* OP betyder inte alltid att den byter ut eller dominerar allt i alla lägen.

Cs go hade inte comp vid launch heller. Förvisso led spelet en del i början, men det kom ikapp sen. Men det hade varit att föredra vid launch

Jag som spelat i både den förra och nu spelar denna betan vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta..

Mina förhoppningar för detta spelet är skyhöga, jag tycker spelet är väldigt roligt och jag älskar att se att dom verkligen lyssnar på sin community (Märks i balansen av vapen och hur dom byggt om terrorist hunt)

Jag tycker det är bra att dom väntar med att öppna alphan tills det är löst.
Men att det skall krävas en överväldigande mängd kritik under en väldigt lång period för att dom verkligen ska försöka lösa det mest vitala i deras spel känns lite sådär.

Jag har förbokat, och jag kommer spela det, för jag tror det kan bli väldigt mycket bättre än jag redan tycker det är med några patcher.

Men sådana här problem får inte finnas kvar så länge, annars kommer spelet dö ut snabbare än dom anar.

Kriga med 100 soldater nästa månad

Sitter och väntar på min invite! Vill ha!

Skrivet av kebbe:
Skrivet av oudiose:

Alltså allt babbel om att tidigare spel hade 24 banor. Det är lite mer avancerat att göra banor numera. Mycket mer att tänka på och mycket fler polygoner att sätta dit.

Det är inte riktigt som förr. Spelare har mycket högre krav på standarden som skall släppas, och det tar tid! Tagga ner

DICE har en spelmotor som etablerades för 7 år sedan, modifierad eller ej. Ett spel som var i framkant år 2005 var precis lika utmanande att utveckla som ett spel idag, antagligen mer så i och med att DICE mest kör copy-paste på sina spel nuförtiden. Tänk längre än näsan nästa gång..

CAD utvecklades under 1980 talet men trotts det är så är tar det längre tid än tidigare att utveckla saker. Dock med finare resultat. Samma gäller dagens spelutveckling. Nog kan man göra finare saker lättare än förr, men det gör det inte lätt för det. Folk verkar bara se vad tidigare spel har utfört och tänker inte på processen idag. Jag tycker personligen inte att det är OK att dumma ner någonting, misstolka mig inte fel. Men jag tycker att folk dömer ut produkten för någonting som utvecklas tidigare.

Nog har Dice pengar och folk. Men också flera projekt som detta skall distribueras på.

Alltså allt babbel om att tidigare spel hade 24 banor. Det är lite mer avancerat att göra banor numera. Mycket mer att tänka på och mycket fler polygoner att sätta dit.

Det är inte riktigt som förr. Spelare har mycket högre krav på standarden som skall släppas, och det tar tid! Tagga ner

Skrivet av jonas790:

Har 4 nycklar om någon fortfarande vill ha. först till kvarnen

Jag tar gärna en!

Varit med i både alpha och beta.
Tycker samma sak för båda versionera.
Det är på tok för snabbt. Det känns inte som att jag "jagar", känns mer som att jag tar en joggingtur med jetpack som hjälpmedel.
Monstret blir stort absolut för fort. Antingen så dödar man monstret direkt eller så dödar monstret alla "jägare" 10 minuter senare. Jag tycker att spelet är ok men absolut inte värt fullpris

Rust-utvecklarna gör spel om grottmänniskor

Kanske skulle satsa mer på att bli klara med rust först och SEDAN ge sig på att knåpa ihop deras nästa idé!

Men det ser ganska kul ut får jag säga

Wow och cs

Men gud vad folk gnäller, var glad att den är billigare och köp den eller håll käften -.-

Det kan faktiskt bli väldigt bra, men frågan är om oculus rift är en bra marknad att satsa på ännu

Alltså grafiken är bra, men det ser alldeles för barnsligt ut

Skrivet av gamer_:

I filmen ser man bara att han som spelar inte kan döda fienderna bakom en död kropp.

Men t.ex en i ryska laget dör kan en annan ryss stå bakom och skjuta en i kinesiska laget? Eller gäller det bara om kinesen försöker skjuta den andra ryssen?

det är en bit i klippet där kommentatorn dödar personen i mitten, men han bakom drar granater som exempel

Skrivet av Dvärgen:
Skrivet av Securion:

Om grafiken hade varit lite bättre så hade det varit ett suveränt spel, men som det ser ut nu så kommer det bli ömöjligt att känna sig "immersed".

jojo grafiken är det ju det som gör ett spel bra, gå och lägg dig

Just när dom pratar om att spelet skall vara horror survival så är jag med på lite bättre grafik, även om graik inte är allt så är det hjälpsamt.

Kommer inte skaffa en xbox för detta, men jag ska säga att det ser bättre ut ju mer jag kollar på det och det är onekligen jävligt snyggt

Ge. Mig. Nu!

Grattis!!!