Inlägg av ainatar

Inlägg som ainatar har skrivit i forumet

Skrivet av Fatherbrain:

OK,
då får jag be om ursäkt. Det är så jag tolkat det i de artiklar jag läst och videor jag sett. Men jag har inte spelat det själv.

Spelmässigt så liknar det mer Lies Of P ganska mycket tycker jag, vilket helt klart är positivt då det är ett av de bättre spelen den senaste tiden vilket detta spel också verkar bli.

Kör med denna sen flera år tillbaka. Låter ju faktiskt som en ringsignal i början och sen drar den igång om man inte svarar. Perfekt

Försöker nu själv att bli nykter. 4 veckor änsålänge. Har väl inte varit alkoholist innan direkt men däremot tradition så länge jag kan minnas att varje fredag och lördag ta några groggar och lite vin. Har på senaste tiden fått högt blodtryck och hög puls med frekventa hjärtklappningar och märker att efter jag slutat har det blivit betydlig stabilare och sen efter att ha kollat på denna video så la jag bara av.

Kör nu nån god läsk med isbitar i som substitut och den har funkat bra hittills iallafall. Saknar inte alkoholen så mycket som jag trodde, det har mest blivit av gammal vana att dricka på helgerna.

Ja gelehallon var faktiskt riktigt god, hoppas dom behåller den i sortimentet.

Skrivet av piddau:

Ett spel jag verkligen önskade att jag hade ork att lära mig bättre. Kört det till och från sen release och tycker det är så jäkla coolt vad folk har lärt sig att göra och hur bra kontroll dom har med sin bil.

Inte jag dock, jag är sämst. Alltid.

Det är svårt att komma upp högt i rang om man spelar med randoms. Många gånger så är lagen så ojämna trots att det borde vara jämnare eftersom man är på samma nivå. Mest frustrerande när man själv kanske ligger på runt 500 poäng med ett par mål och några räddningar och de andra i laget inte ens kommer upp i 100 och missar bollen hela tiden. Och sen förlorar man. Sällan jag kokar så mycket inombord så och har lust att avinstallera spelet... Men sen är man tillbaka nästa dag ändå...

Skrivet av Håkan:

Mycket bra spel, förutom att det sabbade min OLED-TV efter 100 spelade timmar. 😢

Min med som tur är så fick jag panelen utbytt på garanti. Nu spelar jag på datorn istället...

Jo jag har spelat detta spel i några år nu och är väl det enda spelet jag inte tröttnar på och återkommer till för det mesta varje kväll. Det är nåt speciellt med att man själv har full kontroll på vad man gör och dopaminet triggas när man får till en riktigt spännande match eller gör nåt snyggt mål. Finns liksom inget annat spel som slår känslan man får med detta spel.

Nice! Årets spel!

Hm klarade arch bishop på andra försöket. Är spelet rejält nerfat eller? Eller så är bara batongen + wrench head over powered...

Skrivet av SirToby:

Länge sedan jag haft så kul i ett spel. Precis kommit till act 3 efter kanske 40-50 timmar spelade och stött på förvånansvärt få buggar, inga som förstört upplevelsen. Inte en enda krasch heller. Jämför med Warcraft 3 reforged som jag försökte ge mig på i somras som kraschade konstant och gav upp i ren frustration.. Inte spelat ngt från Larian tidigare men ska köpa deras andra titlar också även om jag inte kommer hinna spela dem, bara i ren support ☺️

Oj det var snabbat jobbat. Är fortfarande på akt 2 efter 80 timmar spelade. Svårt att låta bli att utforska precis allt...

Skrivet av Ugly_Bob:

Nu är jag visserligen ingen speciellt bra bilförare då jag föredrar att cykla för att utföra 90% av mina ärenden så det är långtifrån varje månad, eller ens kvartal, jag stöter på en rondell. Däremot uppskattar jag alltid folk som blinkar vänster, samt gör det själv. Jag tänker väl lite som att det aldrig kan vara fel att visa på sina intentioner i trafiken även om ett uteblivet vänsterblink inte innebär att bilen på kommande infart till rondellen kan köra eftersom högerblinkern är dold. Lite "okej, den bilen ska svänga vänster" mot "undrar om den bilen ska rakt fram eller svänga vänster".

Många som blinkar vänster stänger av blinkersen och kör ut utan att blinka höger så det är helt meningslöst när det aldrig går att lita på att folk följer reglerna.

Ett tips är att ha en extra mobil på nåt säkert ställe där man har bankid, authenticator mm på så om man skulle förlora sin primära mobil så blir det inte så bökigt.

Verkar som att Ray Tracing samt DLSS har plockats bort från game pass-versionen av Fist vilket ju är riktigt dåligt. Ska dom släppa snål-versioner av spelen så kan man ju lika bra säga upp tjänsten och skaffa riktiga versioner nån annanstans...

NFS måste man ju prova och FIST ser väldigt kul ut.

Fastnar kanske för ett spel om året som jag slutför annars tröttnar jag rätt fort. Detta är ett av spelen som jag fastnar för. Svårt att säga varför egentligen. Men det är nåt med den kreativa problemlösningen/friheten som gör det tror jag. Man vet alltid vart man bör gå men inte att man måste dit direkt utan kan utforska lite hur man vill.

Kör ni spelet blint eller följer ni guider mm? Jag försöker köra blint eftersom det förstör mycket att kolla guider. Har kollat in lite nybörjartips bara för att förstå hur man ökar slottar för vapen mm annars försöker jag utforska på egen hand.

Måste varit Nightstalker

på Intellivision

Skrivet av Mannagryn:

...är ju inte direkt exklusivt för Switch... på PC emulerar vi det perfekt i extrema upplösningar och i 60 FPS och med 100-tals bra moddar som fixar buggar och problem som Nintendo aldrig fixade.. eller så skräddarsyr man det till hur man personligen vill ha det vad gäller vapen och tillgång till olika saker, te.x få tag på Master Cycle mycket tidigare.

Tänker definitivt spela detta på PC också, och ja, jag har förbeställt spelet Lär kanske ta ett tag innan emuleringen är perfekt, men, men...

Har du några bra tips på emulering, vad man ska använda för programvara, överföring av spel mm? Eller det kanske är olagligt att prata om...

Funderar allvarligt på att börja spela bas...

Holy shit chansade på nästan alla! Rekord!