Inlägg av Morganrone93

Inlägg som Morganrone93 har skrivit i forumet

Skrivet av Fearnox:

Så du menar alltså att Creation Engine är i klass med UE motorn?
Tror att de flesta är överens om att UE är en väldigt mycket bättre motor och att Starfield med största sannolikhet hade varit på en helt annan nivå ifall inte Bethesda envisades med att använda uråldrig design.
Blir också betydligt lättare att samarbeta med utomstående samt rekrytera personal när man kör med gemensam motor, vilket bara är ett av många exempel på hur de skulle kunna effektivisera och spara utvecklingskostnad/utvecklingstid på som då skulle kunna användas till annat.

Alternativet skulle då kunna vara att Xbox skapar en egen motor istället, för om alla utvecklare ska köra sitt egna race så blir det väldigt dyrt och ineffektivt. Fable, FO, Starfield, ES, OW med flera bör köra samma motor och ha personal(kompetens) som skickas emellan projekten för att skapa en väldigt mycket effektivare miljö.

"Nu med MS hjälp" känns tveksamt om det räcker då Xbox redan påstår att dem varit väldigt hands-on med Starfield till skillnad från Redfall.

Den metoden gick ju fantastiskt för EA med Frostbite, inte ;).

Skrivet av gorbatjov:

Absolut lär ju det mesta rulla bättre på en Pro-modell och det är ju positivt men sen är ju frågan hur mycket bättre? Kommer det bli så pass mycket bättre att det verkligen är värt att pusha ut en ny konsolvariant? Jag gissar på att specsen kommer låta kanon på pappret men att det i praktiken kommer vara ganska liten skillnad eftersom de inte bara kan gasa iväg och lämna OG-PS5an i dammet ^^.

Men absolut så är det alltid kul med ny hårdvara och jag köpte ju själv en Pro dag 1 förra generationen men då kändes det som det faktiskt behövdes på ett helt annat sätt. Jag vet inte men jag har nog helt enkelt vänt lite i det här tänket med en mellanlandning mitt i en generation. Jag ser hellre att det fokuseras på en konsol under hela generationen med undantag för ett slimstopp för att sen dundra ut en uppföljare värd namnet istället <3.

Är i samma tankebanor som du, mestadels för att ha två varianter av en konsol inom samma generation bara leder till ett hellsike för utvecklare. (Se bara på Xbox med series x vs series s)

Man måste alltid fokusera på bas-konsolen då en majoritet kommer sitta på den.

Men släpp till vanlig Android TV någon jäfla gång för faen! Har Samsung köpt upp rättigheterna för X antal år eller vad är det frågan om?!

Skrivet av John7612:

Stadia Dog inte. Den blev mördad, mördad av sin egen förälder. Som desutom hade lovat att stödja Stadia i minst 10 år.

Mjo, så kan man också säga. Lite väl dramatiskt kanske

Xbox Cloud till Google/Android TV tack! Har ingen lust till att köpa någon konsol för tillfället, Stadia var perfekt för lite slö-sofflir med sambon, verkligen tråkigt att det dog.

Blir ännu helt förvirrad av att det heter Battlefield 1

Ser riktigt bra ut!

Jag gillar deras tidslösa grafiska stil så det får de gärna fortsätta med o göra, Dishonored är ännu snyggt idag trots att det har ett par år på nacken.

Skrivet av Warcaith:

Bara jag som får panik på hur spelaren i videon "låtsas" att inte kunna spelet eller banan alls hela tiden?

Jag slutade se vid bryggan när man skulle slingshotta sig uppåt... Jag blev helt tokig.

Vill ha mer av The wolf among us. Bästa av de nya telltale spelen so far. Inte hunnit spela klart Game of thrones än dock.

Skrivet av Rurounin:
Skrivet av Morganrone93:

Är jag blind eller varför i helvetet anger man inte vilket grafikkort det är?

Om det är samma som deras Alpha version så är det en Nvidia GeForce GTX 860M, det vill säga ett laptop kort.

Skulle gissa på att det blir motsvarande version i 900 serien om det nu inte är samma.

Ah... Då blev man betydligt mindre sugen. :/

Är jag blind eller varför i helvetet anger man inte vilket grafikkort det är?

Tycker det ser grymt bra ut!

Med tanke på storleken på spelen så kan man faktiskt inte förvänta sig Crysis 3 grafik eller dylikt. Det ska vara spelbart också.

Äntligen börjar gpu-rendering kunna bli en verklighet för större renderingar!

Skrivet av Achtung:
Skrivet av Bennii:
Skrivet av donhenri:

Vad jag har förstått så får man inte XP när man dödar fiender utan endast när man klarar uppdrag. Vet inte hur sant det är men om det nu är så, varför har man valt denna modell?

Det är helt sant att de har valt den modellen. Utvecklarna pratade en del om det under Gamescom.

Det är i första hand för att du alltid ska få samma XP-belöning, oavsett hur du slutför ett uppdrag. Om du springer runt och dödar alla, förhandlar, eller smyger igenom ett område så ska du få lika mycket erfarenhet. Annars blir det ofta i rollspel att många tar den våldsamma vägen för att det ger XP både för att döda fienden och för slutförandet av questen. Nu har du inget att förlora om du låter honom leva.

Dåligt argument. Bara ge en experience bonus till dom som använder mer diplomatiska val eller nått.

Tycker inte det spelar någon roll dock... XP/Kill eller enbart XP från att klara av uppdrag, vad blir skillnaden i slutändan? Att folk som vill grinda xp inte kan göra det?

Jag förstår inte hur han har tänkt.

Butiker stoppar GTA V pga "våld mot kvinnor"

... Det är väl minst lika mycket om inte mer våld bland "männen" i spelet?...

battlecruiser... teleport över hela karten, alright, alright... Låter inte alls förjävligt jobbigt och ha o göra med

1. Penumbra Overture
2. Amnesia: The Dark Descent
3. Penumbra Black Plague
4. F.E.A.R
5. Outlast

Finns säkert måååånga fler spel som jag har glömt bort, men det här är iaf mina top 5.

Penumbra spelen och Amnesia... Behöver inte sägas något om.

F.E.A.R. Den första då, var roligt tvärsigenom... Det är sällan spel fortsätter att skrämma en trots att man inte spelar det, eller har gjort det sen det släpptes...(Tänker då på varenda stegjävel man någonsin klättrar i spel nuförtiden, så förväntar man sig nervöst att Alma ska stå där.)

Outlast hade sina stunder, men förstördes av att hela tiden ha "springa/gömma sig för X snubbe/snubbar"... Det blev bara irriterande efter ett tag.

Hur många assassins creed utvecklings-team har de? Känns som de pumpar ut en ny varje vecka typ...

Jag var lite smått glad över att startmenyn skulle komma tillbaka.

Men nu när jag tänker efter, nej för fan... Metro + Startmeny går inte. Hela OS'et kommer att kännas ännu mer "bloatat" än vad det gör just nu.

Har vant mig vid 8.1an och det är helt okej, visst, det finns stora irritationsmoment med ett metrogränsnitt inbakat i det vanliga.

Linux är ännu mer attraktivt än någonsin förr...