Inlägg av anon_76831

Inlägg som anon_76831 har skrivit i forumet

@Fr0gg0.: Min tolkning är att det drar en bredare publik eftersom Crytek är mest kända innom just fps, för att ev addera 3rd person vid senare tillfälle om publiken önskar.

.

@ELF: Tycker det är störtskönt att kunna logga in och mobba brownies hit och dit men då är jag inte så pk heller. Det var någon furrie som streamade när jag joinade in, jag tog furrieklubbens sida, det var hur kul som helst

Tror jag spelade ca 1h Lawbreakers uunder betan, för mig personligen så lockade Overwatch mer.

Star Citizen tror jag inte släpps under 2018 så det får nog bli Sea Of Theives tätt följt av System Shock.

Lasse Kongo! Go jul!

Hämtade det den 12 men började spela igår, blev en sen kväll och låste upp mitt "hideout", mycket bra spel men - för kontrollerna som gör mig galen.

Har lite som tradition att följa musikhjälpen men Streamhjälpen (red. anm.) verkar som ett härligt gäng, får kika lite här och där i veckan.

Jim Henson successor <3

Om de släpper ett nytt så ja..

Vore kul att se även om jag gick in på Fredags under Torsdagen så har jag lovat min lilla älskling att hjälpa henne med div saker imorgon, over and out

.

.

Tittar alltid på dessa Kingdome Cove diaries för dee har en bra tanke, men det saknas något, spelet känns stelt och utan rätta floran, kan inte sätta fingret på vad det är som känns fel.

Tolkning av concept? Fan PUG är h1z1 i andra skor. Förstår inte tjusningen med PUBG, även om jag förstår att conceptet blev poppis och rebootade, Jag antar att det är moba fast för fps folk gillar att starta på nytt.

Edit: Jag vet inte hur PUG är idag när jag köpte det (och refounda) så var det kanske inte lika optimerat, men folk dras som flugor till det och jag har svårt att förstå vad det är som får folk att göra det. Min gissning är att det snowballat genom gamers för att folk är så trötta på de fps som gäller(e). Någon säger omg sjukt bra spel, 3 säger sjukt bra spel och så blrit det miljoner men tbh, spelet är ganska trist och en remake, jag är förbluffad. Kanske är spel marknaden som lägst med en mättad publik som tar åt sig allt som inte är generiskt.

@Zymac: 100%

Som #meto fast nästan ändå inte men likt lite granna.

Star Wars: Fall Of The Senate (Bethesda)

Spelet blir en hit och visar sig bli en riktig kassako, Bethesda bestämmer sig för att stämma Disney för att Disney använder Star Wars varumärket.

Bästa sim serien där ute.

Blir inte förvånad om Disney slänger in allt detta i Legends så småningom.