Inlägg av Havocado

Inlägg som Havocado har skrivit i forumet

Jokern från Arkham-spelen skulle nog vilja vara med i den här bataljen.

Oh det var inte lätt, och när man ser på resultatet känns det som att min prime var för ett tag sedan. Jag har väl å andra sidan mycket gott kvar. Det är inte i ordning, men ju högre upp på listan desto säkrare plats har de på min top 30 kan man väl säga.

Det blev inte mycket mer än ett lir för mig i juli, men vi tar det ändå. Uncharted: Drake's Fortune till PS4. Kändes väldigt gammalt, ibland på ett charmigt sätt, ibland på ett ganska träligt sätt. Hur som helst känns det gott att ha det avklarat.

Avklarat spel:
Uncharted: Drake's Fortune.

https://imgur.com/vCZ9oxo

Nu hoppar jag på tåget här, sen till både utmaningen och till själva liret, men bättre sent än aldrig va?

Påbörjat:
Uncharted: Drake's Fortune

Hörni den där RDR2-frågan var väl lite av en onödig spoiler för oss som hoppat på den hästen alldeles nyligen.

Intressant att det gått bra för Art Vandelay, den kände importören/exportören.

Age of Empires 2: Definitive Edition är verkligen fantastiskt. Det är svårt att titta tillbaka på gamla AoE2 efter att man har spelat det, så det rekommenderas varmt till alla er som ännu bara hasat er igenom William Wallace-kampanjen i Age of Kings!

Finns dessutom en väldigt levande tävlingsscen med mycket turneringar och dylikt för den som vill kolla på sådant.

Trevligt artikelformat, ser gärna mer av den här typen!

Skrivet av Kolsvart:

Syndicate som släpptes till 360 och ps3 kanske kan falla in under den kategorin?

Åh nu fick jag flashbacks, inte från spelet för det har jag aldrig spelat, men det hade ett riktigt bra soundtrack av Skrillex, Nero och Digitalism som gick varmt då back in the days!

Det kan inte ha varit bara jag som fick Dune-vibbar va?

Jag tänkte direkt på denna, gick in och kollade klippet och håret reste sig omedelbart. Fantastisk scen i en fantastisk spelserie.

Skrivet av Starwarsmannen:

Fick en dålig känsla av aoe4 gameplayet. Ser alldeles för likt ut 3:an,
De får ju mina pengar oavsett för testa måste jag ju göra.. Annars är det bara avinstallera och fortsätta med aoe2 som man spelat nu i 23år. För finns inget mysigare spel än dra igång Blackforest och njuta av Dark Ages.

Fatslob, is that you?

Det blir väl i vanlig söndagsordning några rundor AOE2: DE. Får se hur pass hårt ryggen blir piskad den här söndagen.

Vad är det vi på FZ brukar säga om att förhandsboka saker nu igen..?

Okej insåg just att jag aldrig har kört klart main quest i Skyrim. Har hundratals timmar spelade, men det har visst aldrig blivit av....

Tidigare nämnda Final Fantasy XII är min sådan. Det var mitt första FF så jag fattade väl inte alla mekaniker, och helt plötsligt rampades svårighetsgraden upp väldigt så jag tyckte inte det var kul längre. Det är först i efterhand som jag har insett att det var liksom den absolut sista sekvensen. Nu är PS2:an long gone, men kanske att man får ta revansch på The Zodiac Age.

Skrivet av Castor.T:

Väldigt svårt, Kiev kanske? Tänkte ett tag Polen, om det är tillräckligt mycket österut, men de var ihop med Litauen ett bra tag så antagligen inte. Nånstans på Balkan med exempelvis Serbien kan vara ett hett alternativ faktiskt.

Ja det är väl kanske rimligt. Tänkte att de skulle gå som slaver men man skulle väl kunna hävda att Kievriket inte var slaver med tanke på Ruriks ursprung. Det känns som att Polen och Litauen var ett samvälde vid den tiden som skulle vara aktuell för Aoe2.

Spännande, man tackar ju inte nej till mer AoE2. Vad kan det vara för gäng i östeuropa som hägrar, iom att vi redan har slaverna, vi har lithuanians, bulgarians, teutons och magyars och dessutom en uppsjö mongolfolk? Någon som vill ge sig på en gissning?

Satt många sportlov hos polaren och bläddrade i hans brorsas PCG. Minns fortfarande den långa artikeln om Oblivion, som jag läste om och om för att jag var helt förälskad i allt som hade med Oblivion att göra.

Hamnade av någon anledning på den ryska versionen och priserna såg helgalna ut. Cyberpunk som kostar 500 kr stod som 500 rubel, dvs typ 50 spänn. Det hade ju varit en deal ändå.