Inlägg av shelter

Inlägg som shelter har skrivit i forumet

Skrivet av neocon:

Vild gissning bara, men Visioneers?

Nix, har för mig huvudkaratären blev sövd under jobbmötena. Vill få att det till att Kevin Spacey hade huvudrollen men jag tror inte det var honom.

EDIT:
Angående spelet, kan inte sluta spela. Fick göra ett uppehåll men det är jävligt nice. Dock har jag råkat ut för 2 buggar som gjorde att jag inte kunde fortsätta, fick starta om från checkpoint.

Skrivet av neocon:

..."staden han bor och lever i egentligen är en lögn"
"Den retrofuturistiska 70-talsstilen"

Till er som gillar sådant kan jag rekommendera serien Severance.
https://youtu.be/xEQP4VVuyrY?si=-AM48tiFBLH94yQu

OT: Finns en film som är nåt åt det hållet med men kommer fan inte ihåg vad den heter. Har letat länge....
Lite som en kombination av Severance och Truman show. Snubben lever till synes ett vanligt liv men när han kommer till jobbet händer det grejer som han märker efter ett tag.

Skrivet av André Granroth:

Haha, då håller jag tummarna för att du gillar det.

Det är riktigt bra, du klarar dig. Trodde inte det skulle vara så mycket side scroller plattformande dock men dom gör det helt rätt så det är inget negativt med det.

Fan, jag som verkligen inte behöver mer spel men det här verkar ju vara jättetrevligt, tänkte igår att jag skulle vilja ha ett nytt "pusselspel", typ i stil med Thimbleweed park.

EDIT:
Köpt! Är det dåligt håller jag Herr Granroth personligen ansvarig.

Nån gång har jag väl gjort det, typ World of Warcraft hade väl nån grej, om det var att man fick spela beta eller vad fan det var.
Early Access spel räknar jag inte som att "betala mer".

Skrivet av perihelion74:

Inte kunna avsluta, tappa fokus och ständigt vilja ha "nästa grej". Låter utan att påhoppa någon som klassisk ADHD. Många som går med det utan att veta.

https://adhdonline.se/adhd-test/

Har ingen koll på länken. Tog första bästa jag hittade.

Nja, grejen för mig är att singleplayer spel har inte tilltalat mig speciellt mycket. När det fanns tid så nötte jag otroligt mycket multiplayer med kompisar och då körde vi ett spel i taget tills vi blev döless på det. Men nu på äldre dar har jag börjat uppskatta singleplayer mer (säger jag, som börjat spela WoW "classic" igen men det är mest en kul nostalgi grej, kommer nog inte köra till level 60).

Skrivet av anon_326145:

Ibland kanske det är tur att man är fattig.
Jag gillar spel men köper något spel ibland när jag känner att jag har råd, men jag kan inte gå in på shoppen och handla hem en bunt med spel, så mycket pengar har jag inte.
Det är väldigt jobbigt just nu när allt har blivit dyrare, jag har inte råd med lika mycket längre men samtidigt så slipper jag det problemet som du talar om. Tror att om jag hade varit rikare så hade jag säkert gjort samma sak och köpt hem en bunt med nya spel.

Har enormt många gratiisspel som jag samlat på mig genom åren, från Steam, Epic, EA, GOG osv. Så nog finns det spel att hitta som inte kostar något. Vissa är ju riktigt bra.

Är ingen direkt som klarar spel... men jag kan spela dom rätt länge sen kommer det något nytt man vill spela.
Nu finns det ju spel jag gärna skulle vilja spela igenom men tiden mina vänner, tiden... hade gärna haft en hel gaming helg men det går ju inte med familj och grejer.

Skrivet av Tomas Helenius:

Men visst var förra spelet också sjukt tungdrivet när stan växte?

Inget jag direkt minns. Har för mig det tuffade på bra. Det var väl först när man körde mods och större kartor det kunde gå lite trögt.
EDIT:
Vattnet var dock något som kunde ta död på spelet om man härjade för mycket, finns nog nån video på det.

Ser det sämre ut på Very low än första Skylines? I så fall är det lite kasst, annars gör det inte så himla mycket. Oavsett vad så får vi ju hoppas att det går att optimera det lite.

Skrivet av Påskmust:

Har du spelat det eller sätter du betyg efter vad andra har sagt?

Har kollat på Twitch en del.

Skrivet av Påskmust:

Nej, det är inte för högt. Om Mike tycker att det är en fyra så sätter han en fyra och sen får alla andra sätta vilka betyg dom vill.

Så är det ju, det är vad han tycker. Och majoriteten drar åt det betyget. Ligger på runt 80/100. Tycker WorthABuy faktiskt missar en del grejer när går igenom spelet. Men jag skulle säga 3/5 för det är inte direkt något märkvärdigt med spelet.

4/5 FZ. 4/10 av WorthABuy...

Tror nog FZ's betyg är lite för högt, möjligtvis 3/5...

Skrivet av Bojkott:

Ett spel är för långt när det börjar kännas för upprepande.

Typ vart enda Ubisoft spel då. Ta Assassin's creed t.ex, har du spelat ett så har du spelat alla. Med det sagt så gillade jag AC: Black flag, Odyssey och Valhalla men BF är det enda jag kört klart helt.

Tog mig 7 år att spela klart GTAV. Men jag har en tendens att lessna på spel som är långa men brukar återvända till dom med "jämna mellanrum". Fallout 4 gick snabbare att ta sig igenom dock, det är ju ganska långt det med. Jag gjorde allt, fanns inget mer att göra när jag var klar, förutom expansionen vilken kändes ointressant när man typ var på sista questet i main game.
Sen är jag mycket mer för multiplayerspel än SP, eller var... Nu har jag inte tid så nu är det SP i den mån jag hinner.

Skrivet av Lofa:

8. Level scaling. Kan inte nämna det för få gånger. Den lata vägen från Blizzard kombinerat med att alla ska kunna springa omkring och visa sin dyra skins. Då måste det balanseras oavsett level. Tyvärr pajar det ARPG-känslan totalt.

Hade jag faktiskt ingen aning om, aldrig gillat spel med påtvingad level scaling. Förklarar varför jag tyckte det var märkligt i betan när man gick tillbaka och monstren var bättre än tidigare.
Trodde först det var pga att zonen ändrat sig lite sen man var där och härjade först.

Skrivet av Weeks_death:

Kan ju vara tanke med ALLA spel du planerat köpa i framtiden; vänta med att köpa tills det är släppt och bedömt av recensenter, så slipper du ta smällen. 😉

Var du lustig nu eller? Vi vet alla vad FZ gav Cyberpunk för betyg.

Jag reagerade ganska starkt på NMS vid släppet. Och en viss herre.
MEN, jävlar vad spelet har vänt. Det är ett riktigt jävla myspysspel nu och med fungerande multiplayer.

Bockar och bugar. Hatten av till Hello Games helt enkelt.

Inget.
Nä, ja ä int bitter...

Skrivet av Margy:

Det har sagts någon gång tidigare att RDR har så "dålig" och trasslig kod att det knappt "håller ihop" på konsol med en fast hårdvara att sikta på. Om man skulle porta det till PC med en myriad kombinationer av hårdvara, mjukvara och drivrutiner skulle det falla ihop som ett korthus. Man skulle i princip behöva göra om det från grunden.

De kanske håller på med en portning men att den kräver mer tid för att bli klar? Nu borde man ju i princip kunna emulera någon konsolversion och släppa spelet den vägen.

Den ursäkten håller väl inte nu, dom har ju portat det till Switch och det är ju heeeelt annan hårdvara än Xbox 360/PS3.