Inlägg av shelter

Inlägg som shelter har skrivit i forumet

Åhåjaja.. ja inte är det värt 16 800 kronor.

^ what he said.
Älskar spelet och utforskandet men jag kom av mig... hade gärna fortsatt nu men det är som vanligt svårt att komma in i ett spel man inte lirat på ett tag, man har ju glömt hur saker funkar.

Skrivet av Baronova:

Mer variation är nog något de flesta hoppas på. Det vore kul med fler biomes (biomer på svenska?) på en och samma planet, så att det blir roligare att bo och utforska en planet snarare än solsystem.

Kolla på bilden, marken är ju uppdelad i biomes. Så nåt åt det hållet skulle det kunna vara.

@Bojkott: Det är väl ganska okej som det är? Grafikmässigt alltså.
Annars vill man ju kanske se lite mer variation på byggnader och rymdstationer osv.

Wow! Ser läckert ut!

XBOX: Chippat Crystal case XBOX från psxcare....... (nu ligger det i garderoben och samlar damm)
PS2: Jax & Daxer! Men vettefan varför jag köpte det, hade det hos min dåvarande flickvän, både hon och jag lirade spel på den tiden. Sålde det till en kollega.
Nintendo Wii: Wii Sports såg så häftigt ut, hade skitkul med det ett tag, köpte även Zelda, men kom aldrig överens med kontrollerna så det spelade jag knappt. Sen sålde jag det till min systerson.
PS3: Ingen aning faktiskt, tyckte PS2 var en bra konsol så jag ville väl uppgradera, Linux- och Blu-Ray-stödet lockade väl lite, dock aldrig något som jag direkt använde, lustigt nog. Har kvar konsolen idag, brukar dock mest spela då och då med dottern.

Skulle nog aldrig köpa en nyare konsol idag åt mig själv, skulle väl vara "till barnen" i så fall. (är för mycket av en PC-spelare)

Synd att lägga ner en plattform som någon kämpat med bara för att de blivit uppköpta av Microsoft. Men det är ju så det brukar bli tyvärr.
Beam (som det hette innan) var tekniskt bättre än vad Twitch var och ett ganska soft ställe att hänga på.

Annars tycker jag Ninja är en ganska tråkig streamer, men det är ju jag det. Han har ju sina fans.

BF3 är ju helt okej fortfarande, nu har man väl spelat sig lite less på det men oj så kul man haft.

Minns att jag spelade Sin men minns inget av spelet.
Rent spontant tycker jag det ser ut som nån community-mod där nån fixat nya textures.
Lockas jag att spela Sin - Reloaded? Nej.

Blir less ganska fort om bossar är för svåra, en del fighter i t.ex Star Wars: Fallen Order var verkligen på gränsen för mig, älskar verkligen spelet men är nu på arena boss fighten efter fängelset och den fick mig att ta en paus från spelet, har inte spelat på flera månader.

Även Control har svåra bossar, kanske blir lättare framöver men samma sak där, lessnade.

Nej, nej, nej! Orkar inte...

Mmm... kluriga frågor.

Håller med, nä, orkar inte med en till DRM/Online plattform. Q3 äger jag dessutom redan.

Firewatch var ett rätt mysigt spel... men går det verkligen att göra en sevärd film på temat?

Skrivet av dTexN:

Kolla ex WoW eller Wind Waker. Det ser fortfarande bra ut för sin ålder.

Fast Wow har ju fått bättre grafik med tiden, jämför du riktiga Classic med hur expansionerna ser ut idag så är det enorm skillnad.

Bara spelet är bra och har roligt så spelar grafiken inte så stor roll. Jag har säkert över tusen timmar i Minecraft. Är det t.ex. ett RPG så vill man ju gärna att grafiken ska vara bra, jag lirade The Witcher - Enhanced Edition, bra spel även det men det tog emot lite i spelmekanik och grafik. Men jag skulle inte palla och köra Baldurs Gate t.ex. eller Diablo och Diablo II.

Chatten är väl sak samma, brukar oftast inte ha den visad på twitch ändå.

Men det jag gillar med Twitch är det är en en sajt där allt finns som jag är intresserad av, jag är bekväm av mig och har inte tid att hoppa runt på olika sajter.
Det är av samma anledning jag läser om spelnyheter på FZ, det är sällan jag besöker andra sajter för att läsa om spel, är det något speciellt jag söker som inte finns på FZ så googlar jag istället.

Knepigt beslut. Mixer var ändå helt okej som tjänst och tekniskt sätt var det bra.
Men det är lite typiskt Microsoft, köpa upp nånting sen skrota det...

Innan Microsoft köpte det så var det fullt med aktiva developers online för plattformen etc.

Tråkigt för honom, men twitch stänger inte av folk utan anledning så han har säkert trampat i klaveret. Själv har jag alltid haft svårt för honom, finns bättre streamers.

Jag upptäckte att man kan köra steam link till Apple TV så "behovet" av ny konsol minskade drastiskt för egen del. Skulle väl vara om ungarna vill ha det senare... dock inte aktuellt på ett tag.