Inlägg av ZaMMe

Inlägg som ZaMMe har skrivit i forumet

Riktigt bra och kul spel med go körkänsla. (HAR EN VARNING TILL ALLA)

Jag blev RUGGIGT SUR häromdagen, (lirar utan HUD och på svåraste inställningarna btw).
Det första som hände var att jag av misstag köpte en högerstyrd bil i R4-klassen (brännde alla credits), jag kunde inte komma överens med bilen på grund av detta, (jag trodde alla bilar var vänsterstyrda i spelet).

Nu till det värsta: Jag hade kommit till championshipnivån professional, det är 3e nivån. Eftersom jag HATADE min högerstyrda bil och krockade hela tiden med vänster sida så ville jag avbryta championshipet och ta min gamla bil för att sedan testa igen.
När jag avbryter professional så kastas jag tillbaks till Clubman(!?) Wtf tänker jag, jag har precis spelat hela j**** clubman och tänker inte göra det igen. Jag trodde det var en bugg och funderar på om jag kan lösa det genom att avbryta clubman och tillslut komma tillbaks till professional, som en loop.
Gissa vad som händer.. Jag är fast på nivå 1 "open" och kan inte komma där ifrån, jag måste spela om HELA open och hela clubman för att komma till professional. Jag är paff och sur över hur fan dom tänkte där. Jag har mer eller mindre slutat spela sedan detta hände.

Angående hur jag tänkte med loopen är följande: Vill man t.ex börja spela Finland i open championship så kan man starta championshipet och sedan avbryta det, och starta det igen. tillslut får man Finland som första land. Nästa varje gång man startar nytt så slumpar den fram första rallyland. Jag ville börja i sverige så jag avbröt 3 gånger för att få börja där. ds

Dom kommer ändå förstöra spelet med premium, dlc's osv .. helst ska man betala över 1200 spänn för den maximala upplevelsen.

måste ha

mjölka pengar är det enda som gäller, EA/DICE är riktiga sopor

Jag köpte spelet nu, ska bli intressant att testa. Jag har inte gillat riktningen dirt-serien tog, hoppas dom nu brinner för att skapa det bästa rallyspelet.

Är väldigt sugen! Men det känns som om man "måste " skaffa ratt o pedaler för att få bästa känslan.

HD7990 6GB ger ordentligt med kräm i 1080p, här behöver inget tweakas

Påverkas bilfysiken? Kan man lättare sladda runt som en galning?

har inte tid *spelar gta v på pc*

Detta spelet var helt värdelöst, usch vilken flopp.

Hoppas detta får plats på min SSD då.. 111GB tot kan jag använda på den, jag kunde inte få tillräckligt mycket ledigt för GTA V trots att jag avinstallerade alla spel och allt onödigt.

its over 9000...

förväntar mig verkligen ett polerat spel vid släpp nu.

fyf*N vad dåligt optimerat detta spelet är, speciellt för folk som sitter på AMD-kort. stuttering och fps-drops konstant på medium/high.
Har läst att många har riktigt besvärliga problem, och det finns även guider på 2-3 A4 hur man kan tweaka bort vissa problem själv.
Jag väntar på patch i alla fall,
-men som alltid är det ett knytnävsslag i ansiktet för PC-användare. Nvidia-användare har mindre problem dock.

HD7990 6GB, Intel 2600K 8 trådar 3.4ghz. 8GB DDR3
crossfire funkar i spelet.

i t.ex war thunder ligger jag runt 120 - 140 fps konstant med allt på max, datorn blir riktigt varm också, väldigt effektiv belastning på samtliga komponenter.

Skrivet av zliddret:
Skrivet av ZaMMe:

Jag vill inte bli påtvingad att använda origin, så jag skippar detta även om det verkar kul.

jag gillar inte riktigt heller origin, men jag skippar inte clienten pga man tvunget måste använda sig av det, dom släpper intressanta spel gratis och jag tackar gladeligen emot dom, varför ens tjura?

Ingen som tjurar här.
Man får väl säga vad man tycker?

Jag vill inte bli påtvingad att använda origin, så jag skippar detta även om det verkar kul.

gulligt, men jag har inte tid

jo tjeena att man sitter på en sladdande motorcykel och skjuter (frustrerande -> otänkbar syn för en som jobbar som soldat), allt för att tillfredsställa och locka till sig p12or

det där verkar ju helt värdelöst.