Inlägg av Carlbark

Inlägg som Carlbark har skrivit i forumet

Det är inte Pastorn-Pastorn va?

Vi har nu kommit igång igen efter ett kort sommaruppehåll. Vi har precis börjat på kampanjen Liberating Angels, nedan här följer en video från Echo Alphas sjukvårdare.

För er som inte har 4 timmar till godo, här är en litet kortare.

Swedish Strategic Group - Sveriges Största ArmA 3 Klan

Vilka är vi?
SSG grundades 2009 och är en stabil och väletablerad ArmA-klan med båda fötterna på jorden. Vi är inriktade på taktisk realism med ett stenhårt gameface under operationerna men med en välkomnande och avslappnad stämning utanför spel. Vi har en bred och kunnig spelarbas och sätter stolhet i att låta våra metoder återspegla verkliga och fungerande metoder.

Hur spelar vi?
Vi spelar ofta i komplexa och krävande situationer så varje onsdag tränar vi personlig färdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjälp av våra instruktörer. Kunskapen drar vi sedan nytta av på söndagar då vi kastar oss in i spel och kampanjer mot AI-motståndare som leds av våra skickliga Zeus-spelledare.

Teknik
Vi modifierar spelet kraftigt för att uppnå en ännu högre grad av realism och inlevelsefyllt spelande. Vi håller oss enkelt uppdaterade genom vår moddatabas som speglas ut till alla klienter - enkelt och smart!

Tekniskt nyttjar vi primärt Swedish Army Mod, ACRE2 och ACE3. Vi har ett nära samarbete med modutvecklarna och betatestar ofta och gärna för att utveckla scenen.

Vi vill bli ännu fler!
Vi har roligare när ännu fler kan dela vår passion så vi välkomnar dig att besöka oss på www.ssg-clan.se och vår Youtube. Nya spelare, 18 år eller äldre, tas emot i vår grundutbildning och vi är övertygade att om du delar vår syn kring vad som är roligt så kommer du snabbt att hitta din självklara plats i SSG!
Efter din grundutbildning ser vi på våra behov och dina önskemål och ger dig en fast plats i någon av våra grupper. Målet är att hitta en perfekt roll där du trivs och kommer som mest till nytta. Pilot, fordonsförare eller kulspruteskytt? Valet är ditt!

Facebook

Google+

Youtube

SSG-Clan.se

TL;DR

Jag har fortfarande The Stomping Land som ligger och skrattar åt mig i mitt steambibliotek.

MILSIMMA! Är man inte ute efter att spela spelet som det bör med en organiserad klan så håller jag med emiaff96 om tacbf! Vill man få ut maximum så är det med klan/community och TFAR/ACRE (Radio-mod med 3D-positionellt ljud)

Är ni snabba så kan ni haka på söndags OP hos www.ssg-clan.se vill ni testa lite mer pick-up-and-playigt rekommnderar jag www.anrop.se

Den går att få tag billigare på /r/starcitizen_trades

Om det kliar i någons plånbok menar jag

Skall ni klämma ut någon recension på detta? Vore intressant att veta hur pass "lame" det är att bara spela grundspelet.

Avis! Ha det så kul!

Skrivet av cute_ninja:

Tror fortfarande starkt på att ww1 hade funkat som kommer nog att sitta å vänta på det, eller att dom får rättigheterna till att göra ett lotr spel xD

LOTR modden till MW2 är fan bland det coolaste som gjorts i modväg helt klart!

Spela Total War: Attila hos FZ!

Är det någon som har dom rätta svaren???!

Missade en PSA, vet inte om det nämnts tidigare i kommentarerna men här kör vi iaf: Uppgradera inte hälsan! Svårighetsgraden är helt perfekt om man undviker den lilla detaljen.

Särskilt senare när du får bättre stamina och änterhakshärket. Man är mycket smidigare, men lika ömtålig! Man får planera lite innan man rusar in i en snubbe med en pangpinne.

Går ju att "uppgradera" bort glasfiber-vapnen också.

Lirat samtliga Dead Island innan och detta spöar ju samtliga med hästlängder. Kommer helt klart sakna de vertikala elementen i Dead Island 2, om jag ens köper det.

Det tackar vi satan för! Får klämma en extra kaffe bara!

Skrivet av Tompa:
Skrivet av Carlbark:
Skrivet av Tompa:
Skrivet av Carlbark:

Nu är det ju släppt! Nån måste sitta och spela det?

Calle spelar så mycket spelburken orkar.

Varför sitter jag inte och avnjuter en livestream till kaffet då? Det är väl den stora frågan? Kanske tillochmed den största frågan!

Ska sparka på honom. Men först lunch.

Då får ni se till att köra det kring/under tre-fikat!

Skrivet av Tompa:
Skrivet av Carlbark:

Nu är det ju släppt! Nån måste sitta och spela det?

Calle spelar så mycket spelburken orkar.

Varför sitter jag inte och avnjuter en livestream till kaffet då? Det är väl den stora frågan? Kanske tillochmed den största frågan!

Nu är det ju släppt! Nån måste sitta och spela det?

Helt tokigt! Hearts of Iron IV är inte ens med på listan!

Skrivet av Gaara:

Jag vill nog bara utforska galaxen och hålla mig borta från allt krigande. För mig är det det okända där ute som lockar, inte allt detta skjutande som finns i alla andra spel ändå

Elite: Dangerous

Vi har haft med oss en Amerikan några vändor, han producerade detta:

http://youtu.be/kHEYQzRdPes

Jag har suttit och småtestat lite. Gick från Twitch till Youtube och nu Steam.

Som tittare är steam klart mycket bättre än de två tidigare.

Youtube, som streamare, är ett jävla hassle att dra igång men man slipper bufferingar och klippet finns på tuben när man väl är klar.

Twitch är.. Enkelt att dra igång men fruktansvärda problem med buffering ofta.

Stream flöt på, kort delay och enkelt att länka till folk på friendlisten. Kommer helt klart nyttjas när man "bara ska visa nåt".