Inlägg av ForTec

Inlägg som ForTec har skrivit i forumet

Blizzard misslyckades med diablo3 pgr, dem hade inte rätt folk som utvecklade det.

Blizzard north drog ju 2005, de går inte ta över projekt som skapas av proffs..

De som suger i diablo3 är följande,

Eng gaming finns inte i stor utrsträkning som vi spelare räknade med!
Diablo3 end gaming liknar de Diablo2 hade fast sämre!
De finns ingen rolig crafting i spelet, de som gjorde föregångaren så mycket roligare med, Runes, och att gråa föremål hade stor betydelse, och vita också om lyckades göra "Blood items". Dessutom kunde man hitta Unika/Gröna items på low levels vilket verkar vara helt borttaget i D3.
Bara blåa och gula föremål som droppas blir items letande extremt jävla tråkig på sikt.

Craftingen / AH
När inte finns någon crafting som värd lägga ner tid på så blir items letande lidande i D3 där då vi spelarna tvingas in i AH/RMAH. Man trade aldrig med andra spelare och ribban för svårighetsnviå för fler spelare är ju ett skämt.
Blizzard hypat de här spelet till skyhöga höjder och sagt massor av saker som inte alls stämde med release.
Jag har inte spelat på flera månader och jag kan tänka mig att pvp fortfarande lyser med sin frånvaro, eller har jag fel kanske?
Diablo3 kommer sjunka som enorm Titanic till botten där hör hemma och Jay wilson kommer gå till spelhistoriens korkaste spelutvecklaran som förstörde diablo3 för gott.

59 Euro för oss ja! men inte för dem som bor i USA. där kostar det 60 dollar, de annorlunda.

Ändå sög spelet så hårt haha

Fy fan säger bara, jag skulle aldrig börja spela WoW igen. 7 års gammal produkt, och vidrig grafik, betala 120 kronor månaden för få lite snabbare leving och nya färglada mounts!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Jag haft betan ett bra tag och man tröttnar på den, på cirka en vecka. De kommer ni också göra!

Första 3 dagarna är de hur kul som helst, med SK runs, och crafting och testa klasserna.

Mike Morhiame fick ett arvode på 16 miljoner dollar 2011, och med 600 reducering borde han få ännu mer pengar.

Jag spelade cirka 1 halv månad sen gav jag upp. De för likt WoW, de står jag inte ut med att spela en gång till.

SWTOR kommer floppa, de jag helt övertygad om. För lite end content, och för mycket buggar de kommer kosta dem kunder vilket dem inte verkar förstå.

SWTOR kommer hålla till sommaren. men mycket mer så kommer tyvärr inte göra.

De är ju blizzard produkt ifrån början, då har dem också rättigheter till framtida spel som tillverkas via de programmet. De som om någon skulle komma på en ny mjölk smak och användt Arlas mjölk bytt namn på den?? Jag tror nog Arla skulle göra likande mjölk ta tillbaks sin produkt, som någon annan vill åka på snåll skjus på..

De har Mike sagt för länge sen ju att deras Titan är nytt MMO, och inte något helst releterat till sina spel. Utan de satsat på helt ny serie.

Skrivet av Umi:

Blev tveksam nu om jag ska köpa SWTOR eller inte . Misslyckad patch och enligt kollegor går det snabbt att nå maxleveln . Tveksam som sagt

Misslyckad patch ?? nej de otroligt bra patch som fixade massor av buggar, vilket var välkommet.

De här spelet är Awsome så även om de lite buggit så är deras story telling i en helt annan demension än något MMO som finns ute på marknaden. De här är sjukt bra spel jag tycker du borde iallfall testa. 1 månad gratis vid köpet så

Jag har spelat cirka 2 veckor jag har redan level 41 och de skoj, men instancerna så sjukt buggiga.

Men som sagt inget MMO är perfekt i början. Jag kan tänka mig komma tillbaks om ett år eller 2 för se vad som hänt.

Jag ska ge spelet en chans för end level också för se vad som händer där. Men släpps D3 innan de då lägger jag ner för ärligt talat så är jag mer sugen på D3.

Skrivet av Eravathar:

Tycker också att det är jävligt svinigt med real cash AH. Det finns alltid någon som kan bjuda precis vad som helst. Kommer att spela spelet som ett single-player spel och sedan kommer jag att lämna det bakom mig. Det kommer bli omöjligt att pvp:a och man kommer att behöva spela som fan för att få alla items man behöver för att kunna tävla med de som har köpt sina items på AH. Det hade varit gött om Korea hade stoppat det så att det fortfarande fanns en gnista hopp om att de skulle ta bort denna inbyggda obalans i spelet.

Fast de kommer alltid finnas rare vapen som snäppet bättre och även om någon lägger ut dem sakerna så kommer alltid finnas någon som har bättre. Så de spelar egentligen ingen roll om personen har bättre föremål. Blizzard också sagt att om en spelare har så pass bra gear, då kommer den att möta andra spelare jämförbart gear.

Jag minns mötte en barba i D2 i pvp, som hade bästa gearet. Jag förstod att han köpt på svarta marknaden och nu tänkte han väl krossa alla med sitt köpta föremål.
Men jag plockaden spelaren par gånger med min drudde.

Blizzard kommer gå ut säga att "early 2012 was to early we release when its done..

Så släpper blizzard diablo3 omkring Augusti 2012 eller hösten 2012 =(..

De luktar försening långa vägar, med tanke på att blizzard sa i augusti att betan är 1/3 act1. För att vi vill just testa prestandan på våra servers. Men med facit hand kan inte riktigt varit sant. Då betan inte ens har mer en 10.000 spelare. Dessutom så sa dem att betan är reducerad till 3-4 månader, de stämmer inte heller.. Om blizzard vill sälja diablo3, då måste de göra de nu dem kommande månaden / febrarui. Man kan inte skjuta upp ett spel hur länge som helst.

Jag har börjat spela Starwars MMO, och de fan mig bästa jag spelat sen WoW-vanilia. Då är de riktigt jäkla bra. Om blizzard vill sälja sitt d3 och behålla sina spelare, då dags släppa sitt spel nu annars kan gräva sin egna grav redan nu.

Diablo3 släpps slutet av februari ) Den 20;e februari har betan varit igång i 6 månader. Spelet behöver inte längre så. Blizzard vill inte gå ut med release date ännu för att betan körs fortfarande och de vill inte släppa något datum då, om ett fel eller större fel skulle dyka upp.

Skrivet av DrBagguette:

Fattar inte varför folk är så sjukt hypade på betor.
Det finns så mycket andra bra _släppta_ spel.

Varför spoila sin upplevelse med att spela nått halvklart?
En sak om man verkligen inte har nått annat att lira, men fan kolla på denna spelhösten! Tror inte ens jag kommer hinna lira allt som släpps innan det är dags för diablo 3 release.

Du bara avundsjuk hahaha

Säga vad man vill om WoW, men WoW skapade de historia och utan WoW, hade jag aldrig träffat den kvinna jag har nu. Vi träffades under WoW, låter som klyscha men WoW är och kommer vara något jag minns med ett leende på läpparna..

För min del är WoW över och jag kommer aldrig mer spela det, även om de släpper expansioner. 4 års gaming sen är man less på skiten...

Blir inge diablo3 för mig på mässan. Jag fick beta invite istället JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ))))))

Skrivet av discoduck:

alla vet att GW2 kommer kicka det mesta när det gäller mmos

Konstigt GW2 lead designare är gamla WoW utvecklare hahaha...