Det snyggaste MMO-spelet hittills? Spana in trailern och döm själv!

Kan man annat än älska asiatiska onlinerollspel? Början av #Tera-trailern är stämningsfull, med spänningshöjande musik och en inbjudan att utforska den uråldriga, jättelika mörka katedralen tillsammans med dina följeslagare. Spänningen stiger, musiken höjer ljudnivån ett par snäpp och precis när hjältarna börjar springa nerför en lång, vindlande trappa så märker du att det är något som är fel.

Tankar som snurrar, drömmar som faller pladask. Varför i hela helvetet är jag en... öh, pandaunge? Varför har jag rollspelskläder på mig, och vem kom på att utrusta en utrotningshotad fluffboll med pil och båge?

Åh, spelet är från Korea.

Det förklarar saken.

[video=9170]

Förutom vissa bisarra designval tycks Tera bli ett riktigt lovande onlinerollspel. Det är redan släppt i Sydkorea och släpps senare i år i Nordamerika och Europa. Vill du veta mer om spelet besöker du FZ-arkivet, vi har skrivit jättemycket.

Man fick väl inte ha pandor i MMORPG:n? 14/07 Pandan är ju lite mjjeeeh. Men rasen dem har för präst trailern (även här på FZ) var ju sjukt cool. Föresten kolla trailerna på gametrailers. Detta spelet ser sjuuuuukt mycket bättre ut i gameplay än från denna trailern. Har aldrig sett spelet innan men... 13/07 Jo jag har spelat Wow sedan det kom sen till och från. Och oftast är vapnen skit små enligt mig =) 13/07 Å ena sidan är de ju inget fel på bra grafik på mmos. Men de har ju lagt hela spelet i en amerikansk studios händer för att göra den mer inriktad för oss i väst. dvs quests, end-game etc etc. Så bara för att grunden är från korea så behöver de inte känn... 13/07 Om du kallar det där grind, tar jag det GÄRNA efter att ha spelat Lineage 2 i många år. LVL 80, 10 mobs 0.01% progress, vilket ger en nedrans massa mobs att grinda på innan man når 81, cirka 100 tusen mobs, DET är att grinda, inte gå plocka up ett 10... 13/07 När får vi FZ filmer i HD då? Trött på denna usla kvalité. 13/07 Inte speciellt snyggt, men stridssystemet är intressant. 13/07 NO MORE POOFBALLS! 13/07 Det där är lite av en lögn, du måste ha dels spelat en hel del under dessa 2,5 veckorna. Men sen är inte grind en definition av något som tar lång tid, utan vad man måste göra. I detta fall är grind när man dödar en stor mängd monster och bara dödar en... 13/07 Tror inte du har spelat WoW.... Btw, det här ser jävligt najs ut, pandan var ju dock lite...random. :P 13/07
Skicka en rättelse