Se sekvenser från kampanjen och hur någon våldför sig på ett hus.

Sugen på mer #Battlefield 3 efter helgens retsamma klipp från solokampanjen? Youtube huserar ett par lågupplösta sekvenser från miljöer vi tidigare inte har sett och även ett klipp som visar hur du kan riva ett hus på osedvanligt vis. #Electronic Arts lär inte uppskatta deras existens så glo medan du kan.

Uppdatering: Som antaget uppskattades läckan föga av EA. Vill du se filmerna får du plocka fram detektivkunnandet och snoka reda på dem på egen hand. Eller nöja dig med den senaste officiella rullen nedan.

Tack till anon_9452 för detta #nyhetstips!
Inte enligt ett företag (kommer inte ihåg vilket men tror det kan vara cdon,gamestop,spelbutiken eller någon annan större kedja) 14/09 Äh, nej det finns inget beta datum alls för tillfället. Det ända som är bekräftat är September månad, vilket är nu. Get your facts right. 14/09 OM du ens vet hur EA och DICE arbetar så hecktar dom inte sitt arbete dom försöker göra sitt bästa och du borde nog kolla upp din fakta mer. EA har skrivit själva att betan till konsol kommer runt 2-6 dagar före släppet och det är inte för att få mer... 13/09 Att folk orkar klaga på *Battlefield3* Ni har inte sett något snyggare spel med mer mass destruction så varför klagar ni? Gör det bättre själv då om ni kan? Spelet är inte ens släppt och dom kan ändra sjukt mycket med sin spelmotor i spelet om dom så... 13/09 Äh, det är ju ingen som bryr sig om hur Xbox eller konsol versionerna ser ut eller känns. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1-wJcuTglAuTPIzumQ1lf4-iVOllBVr5kwllIYgur-00TZhbetNQI6g 13/09 Känns som att du letar bråk? Jag har hållt med dig från första början, men jag säger bara att jag inte ser likheten i din jämförelse. Att vara ärlig är en helt annan sak än att släppa läckta material. En bättre jämförelse vore detta scenario: Du har en... 13/09 "Hey Guys – figured I’d better weigh in here. So, first of all (and some of this has been covered) this is an old build and is definitely not representative of the final game. In fact, this is not even reflective of the HD capabilities of the platform.... 13/09 Flygplanen kommer vara kul på 64 spelar banor men tror att på konsol kommer det verkligen kännas av om en spelare av 12 i sitt lag åker runt i en jet. hoppas planen e sp och pc exklusiva, vill inte se dessa i mp på konsol med max 24 spelare. känns tomt... 13/09 Håller med, det drygaste var bombplanen i BF2 när man satt i stridsvagn. Man hade inte en suck :P 13/09 Johoj då allt för att hålla folk på humör och en god relation :) Kvinnan: "Ser jag tjock ut i den här?" Mannen: "Nejdå, inte alls..." 13/09
Skicka en rättelse