Alla vet det: allt #Blizzard rör vid blir till guld. #World of Warcraft är ett av ytterst få spel som får gamers att se ut att ha smittats av Beatles-hysteri. Men störst är inte nödvändigtvis bäst, och rollspelsrävarna #Turbine Entertainment har goda förutsättningar att åtminstone nå upp i samma kvalitet.

<center><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/The_Lord_of_the_Rings_Online__Shadows_of_Angmar/LOTRO_Nazgul_B.thumb.jpg" width="128" height="94" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/The_Lord_of_the_Rings_Online__Shadows_of_Angmar/QA_SS_01__11_.thumb.jpg" width="123" height="96" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img></center>

Deras försök heter #The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar och som namnet antyder bygger det fullt ut på Tolkiens böcker om ringen, Midgård och kampen mellan ont och gott. Om du hängt med i utvecklingen vet du att det har stora likheter med Blizzards best. Räcker det ända fram, tro?