Information om pågående och kommande helgtestande bifogas, och du kan numer ansöka till att vara en av dem som får möjlighet att testa.

#Red 5 Studios snickrar på förstapersonspangaren i onlinemiljö #Firefall, och nu låter de meddela att betatestande är på väg att gå av stapeln. Det är tre olika betafaser, där den första pågår detta veckoslut, det andra veckoslutet runt 30 november och den tredje 7 december. De har alla olika upplägg där det nu pågående heter Thump the Server där spelarna frammanar Thumpers som samlar mineraler. Genom att göra detta lockas även fulingar dit som spelarna måste försvara sig mot.

Nästa heter Population Control (30 november) där spelare minskar vissa arters överflöd. Det tredje, och sista i den här trion, heter Chosen Invasion (7 december) låter spelare samarbete för att hålla bort en invasion av fulingar som vill ta kontroll över planeten New Eden.

Snabba Youtube-skills lät undertecknad finna ett klipp där en glad herre provar på pågående testet. Sänk ögonen några pixlar och ta dig en titt.

Spelet i sig är inte jättekul. Ganska enformigt. Pvp är väl OK. Tribes Acend är bättre om man vill spela fps med jetpack. Går tillbaka och spelar 2v2 arena i Wow istället. 12/11 Just nu är där VÄLDIGT LITE content och plus att det är helt värdelöst att spela solo. Dessutom är betaservern i USA så jag, som sitter i grekland, har drygt ~250ms. Spelet är dock riktigt underhållande, om man spelar med lite kompisar, och grafiken är... 12/11 Fick beta invite till planetside 2, spelade i någon timme sen tröttnade jag. Detta spelet var där emot lite roligare. 12/11 Planetside 2 var faktiskt väldigt tråkigt... spelade en hel del i betan och gav det en ärlig chans men i slutet så var det enformigt och simpelt. 11/11 Vilket spel har du spelat? "döda 5 utav X" :P Finns drygt 3-4 quests i dagsläget, resten är Open-world PvE. Springa runt och pew pew-a eller dra ner en Thumper, eller hjälpa till att motarbeta "The Chosen" så de inte tar över alla watch-towers osv. Elle... 11/11 MMOFPS. Har du spelat ett spel som Planetside 2 så förstår du hur bra det faktiskt kan vara. 11/11 Nu är ju detta iofs ett MMOFPS, men oftast när de gör ett MMO så brukar det vara generisk grafik och tråkig och statisk berättande, dvs inget man kan leva sig in i. Precis som de flesta MMORPG är, som någon ovan sade, "döda x av y, gå tillbaka", repeter... 11/11 :p MMORPG har inget med dåligt eller bra att göra. Att genren är ganska outdated är en sak men att den är dålig/bra är något helt annat.... 11/11 Ytterligare ett MMO... *suck*. Verkar som om speltillverkarna har tröttnat på att göra bra spel. 10/11 Det är tyvärr rätt trist... Fick en beta invite av en kompis... Det är samma gamla "döda 5 av denna etc" och sen vidare till nästa... PVP'n 'r ju som vilket annat fps-spel som helst med jetpacks... Det skulle väl vara att det tilltalar dem som gillar... 10/11
Skicka en rättelse