Vi är ofina nog att lägga oss allra högst upp på din önskelista.

Tomten har en märklig förmåga att missa den där gamerdatorn som alltid står högst upp på önskelistan. Han kanske börjar bli skumögd, så vi tänkte hjälpa honom på traven och förbättra dina chanser att uppleva spelåret 2013 med en gamingdator värd namnet. Och med det börjar FZ:s stora jultävling, där du kan vinna en speldator värd 15 000 kronor!

Kommit igång med andningen igen? Bra, då drar vi förutsättningarna:

– Svara rätt på frågorna nedan.
– Skriv ett julrim på högst 30 ord (åter: HÖGST 30 ord) om det spel vi söker i utslagsfrågan.

Det är allt. Tävlingen pågår till och med torsdag den 20 december, och vinnaren presenteras på självaste julafton. Priserna skickas ut så snart som möjligt och de bör dyka upp i slutet av december eller i början av nästa år.

Tävlingen:

1:a pris – en speldator värd 15 000, innehållande...

  • Processor: Intel Core i7-3770K

  • Grafik: MSI GeForce GTX 680 2 GB

  • Internminne: 16 GB Kingston DDR3 HyperX 1600 MHz

  • Moderkort: MSI Z77A-GD55

  • Lagring 1: Samsung SSD 840 PROSeries 128 GB

  • Lagring 2: Seagate Barracuda 1 TB

  • Chassi: Cooler Master HAF 912 Plus Midi Tower

  • Nätaggregat: XFX ProSeries Core Edition 650W

  • Operativsystem: Windows 8 Pro

2:a – 6:e pris

Lycka till!

Stort grattis :) Bidrag nummer 374: "Om Tomten haft en Aperture Science Handheld Portal Device Han hade tyckt att julklappsutdelningen hade gått riktigt nice Tomtemor skulle skickats till Barbados Och Tomtefar hade gift sig med GLaDOS.." God fortsättnin... 25/12 Där ser man! Grattis till er som vann! Mitt bidrag: Cave, min idol och käre vän, Mitt hus jag nu I sann julanda med flammande citroner tänt. Om jag nu dig tillbe får: Half Life 3 är allt som återstår! 24/12 Var kan man se det vinnande rimmet? 23/12 Men vad trist , såg ju framemot julafton lite extra i år! Men grattis till er som vann! 22/12 tippetapp-delen trodde jag var en egen vers... och mitt rim som var så perfekt 22/12 I den här tävlingen vore det underhållande att se fritextbiten, ett rim att härska över dem alla...hur löd det? :) 22/12 verkar som om att man kan se vinnarna om man går till resultatsidan #1: Huskisson #2: Dibban #3: LaBello #4: wEctro #5: Antori #6: Terrox 22/12 Rim är den hårda biten, frågorna gick ju att få till rätt: Då du stundom njuter av att tänka vill jag dig detta skänka. Utmaningen du löser fort med en rätt placerad port! edit:avcensurerad 21/12 Woho, svarat rätt på frågorna i alla fall. Vet dock inte om rimmet håller måttet. Håller tummarna! Har ännu aldrig ägt en "ordentlig" speldator men suktat efter en i ett antal år. Finns så mycket spel jag vill kunna lira! 21/12 Fan.. svara fel på två frågor :( Mitt Bidrag: I köket stor moder och bakar, gungstolen i vardagsrummet knakar. De andra äter pepparkakor och sjunger någon sång, själv besöker jag *piiiiiip* ännu en gång! *Inlägg redigerat - spoila inte! /Red 21/12
Skicka en rättelse