Sega avslöjade idag en av de nya faktionerna i Total War: Rome II.

Nej, det är inte gänget i den populära(?) serien Jersey Shore som #Sega avslöjat som en av fraktionerna i kommande #Total War: Rome II. Faktum är att det handlar om en grupp som huserade i vad som nu är Storbritannien – Iceni.

De beskrivs på Total War Wiki som ett stolt och våldsamt folk. De var erfarna när det kom till plundring och råkade ofta i luven på sina grannar. Som folk var de långt från barbarer och hade ett välutvecklat samhälle. Krig och jävelskap var dock något de gillade lite extra mycket.

#Total War: Rome II utvecklas av #Creative Assembly och släpps någon gång i år. Ni kan se en bild på Iceni nedan.

Ja det tror jag med, men det är de 8 spelbara som är ett stort problem för mig. Med tanke på att galler, germaner och Egypten får anses som givna spelbara fraktioner finns bara en plats kvar åt alla de folk och imperier som jag skulle vilja spela som.... 05/02 Jag tror att det kommmer finnas fler än 8 factions men 8 är spelbara. Det kan vara att 8 factions kommer att ha historia och påverkingar (bla bla det dom sa om i någon artikel) där det kommer att vara mer avancerad än att det är som förut att du kan spe... 05/02 Detta var precis min reaktion! Nu har jag inte spelat något total war spel sedan Empire, mycket tack vare bristen av ordentliga moddar. Har det blivit möjligt igen att modifiera kampanjkartan sedan dess? 04/02 8 FACTIONS VAFAN DRIVER DOM!!! DET VÄRSTA JAG VET ÄR ATT PÅ TOTAL WAR ÄR 90% AV MAPPEN REBELS. Dom fixade det åtminstone på shogun 2 (tror jag) men nu sket det sig -.- aja mioddare kan fixa det hoppas jag på. 04/02 Nu vill jag också vara petig och nämna att kungariket Pontos inte var grekiskt utan styrdes av en kvarlevande persisk dynasti. För övrigt är detta en fruktansvärt tråkig nyhet. Av spelets officiella hemsida att dömma kommer spelet släppas med 8 spelarba... 03/02 Jag kommer att vara petig nu men Parthien är arier/indo européer, Pontos greker och Armenien arier/indo européer. Det låter petigt men det är för att jag kommer därifrån Parthien dagens kurder och iranier (inte Persier för persier kommer ifrån Fars regi... 03/02 Partien, Armenien och Pontos syftade jag på. De är alla belägna runt arabiska halvön. I spelet benämns de "Eastern factions" eller något i den stilen. 03/02 Vänta nu ett ögonblick, det finns inga arabiska stammar i Rome Total War? 02/02 Stammarna behöver bara vara färgglada. Deras enda syfte är att bli roflstompade av den Romerska övermakten! 02/02 Jag tror mycket har hänt på de 9 år som har passerat förra spelet. De har uttalat sig att fokus är givetvis på den Romerska falangen, men de andra staterna skall inte glömmas bort och vara minst lika intressanta. Vill gärna tro på det påståendet faktisk... 02/02
Skicka en rättelse