14 mars drar den öppna betan av free-to-play-pangaren Tactical Intervention igång. Två veckor senare släpps det officiellt.

Back in the days låg Minh “Gooseman” Le tillsammans med Jess Cliffe bakom den genredefinierande #Half-Life-modifikationen Counter-Strike, och snart är det dags för hans nästa alster att dyka upp. #Tactical Intervention utlovar snabb teamplay-fokuserad action och kommer äntra öppen beta 14 mars. Därefter dröjer det till 28 mars innan spelet "officiellt" släpps. Inkomstmodellen blir free-to-play, men än så länge är det oklart vad som kommer kosta riktiga pengar.

Kan ju meddela er alla att det inte går att spela det nu, det skulle tydligen komma som öppen beta och det står det på hemsidan. Men när jag väl ska spela så står det att det inte funkar i min region. Man känner sig smått lurad när dom säger sådär. Well... 14/03 usch hur fan såg det ut =/ glöm det! 04/03 Hoppas de inte använder ordet tactical endast ur PR syfte, är så himla trött på spel som kallar sig för det men inte är det. 03/03 Ser förjävligt ut. 03/03 Konceptet Counter-Strike har gjort sitt anser jag. Speciellt nu när det finns spel som levererar bra mycket bättre vad det gäller både spelkänsla, inlevelse och grafik. Men är det f2p så kanske det kommer att testas bara för att bevisa en fel. ;-) 03/03 Oooh ser nice ut, och att det är f2p gör inte saken sämre. Bara dom inte gör en Battlefield buy 2 win av det hela så kan det här säkert ge ut många timmars spelglädje 03/03 Om du så gärna vill ha cs:go så köp det till datorn. Sedan vad har denna kille med cs:go att göra? Sure han är den som grundade cs men han har inget med nyaste att göra. 02/03 ÄNTLIGEN! har väntat på detta samt jagat beta hela jävla tiden men aldrig fått tag i en. Men nu äntligen, lycka! 02/03 Baserat på trailern? Nej tack, ser ju sjukt tråkigt ut. Men är det F2P så skadar det ju inte att pröva :) 02/03 Men hur många POPULÄRA spel har så? Enda anledningen till det du säger är sanning är pågrund av många skräp F2P mmo:os som bara finns där för att suga pengar från (förlåt mig) idioter. Kollar man på KVALITE F2P spel (såsom League of Legends) så märker... 02/03
Skicka en rättelse