Andrew Prokhorov på 4A Games har i en intervju pratat om en eventuell version av spelet till Playstation 4, samt pratat mer om dlc.

Andrew Prokhorov på #4A Games har i en intervju med ITCChannel pratat mer om kommande #Metro: Last Light, eftersom vi inte är några hejare på det ryska språket har vi fått förlita oss på vad CVG grävt fram.

Prokhorov berättar i intervjun om att spelet troligen kommer släppas till Playstation 4 och ska då skeppas med #Metro 2033. Att utgivaren #Deep Silver skulle vilja få ut sitt spel till så många plattformar som möjligt, kanske inte var så svårgissat. Vi får även veta att det jobbar på en multiplayer-del till spelet, men att den kommer släppas som en separat nedladdningsbar titel. Och när vi ändå pratar om nedladdningsbart material, så började de arbeta på mer sådant till spelet efter att huvuddelen var klar. Alltså inget fulspel här inte.

Även fast detta kommer från en intervju med en av utvecklarna, tänk på att detta översatts från ryska och vi har sett alldeles för många exempel på hur det kan gå fel. Sug åt dig informationen med försiktighet.

Skicka en rättelse