Precursor stänger temporärt sin Shadow of the Eternals-kampanj – men lovar att återuppstå om några veckor.

Vi har tidigare berättat att det går trögt för #Shadow of the Eternals, den tematiska uppföljaren till Gamecube-älsklingen #Eternal Darkness. Nu berättar #Precursor Games att de från och med 6 juni avbryter sin Kickstarter-kampanj – men att de snart ska vara tillbaka.

– Sedan vi berättade om Kickstarter-kampanjen har vi fått mer stöd från vårt community än vi vågade hoppas på. Och i samband med detta har det kommit nya, spännande möjligheter som kommer göra spelet bättre än vi föreställde oss. Som en följd har vi valt att temporärt ta ner Shadow of the Eternals crowdfunding-kampanjer både på Kickstarter och vår egen webbsajt.

Om "några få veckor" ska kampanjen återuppstå tillsammans med avslöjande om vad de nya möjligheterna innebär. Alla som bidragit via Precursor-sajten får pengarna tillbaka och inga pengar kommer dras från Kickstarter-finansiärerna.

Med tretton dagar kvar av den snart avbrutna kampanjen har man skrapat ihop 835 000 kronor av 8,8 miljoner – så man kan förstå att utvecklaren behövde göra något drastiskt. Återstår att se om de nya planerna kommer bära frukt.

Skicka en rättelse