[float="right"]<img style="margin:5px;" src="http://xtrmntr.fz.se/fz/nyheter/shuttle-bild-liten.jpg" alt=""></img>[/float]

Sommarens stora frågetävling, där #FZ och #Sweclockers tävlade ut två lyxiga barebone-maskiner från #Shuttle, är klar. Trots fina priser - burkarna kostar drygt 4000 kronor styck, var det inte många som prickade in samtliga rätt i alla fyra deltävlingar. Likväl, tio deltagare lyckades med denna bedrift och efter rigid granskning av svaren på utslagsfrågorna har vi utsett dessa två medborgare till värdiga vinnare:

I utslagsfrågorna föreslog Stefan namnet "Fragenstein" som nytt namn för FZ. Han vill se både djupare och mer lättöverskådlig journalistik på Sweclockers. Han tror en Shuttle-burk funkar som "tjejlim" och anser att den lyfter spelen till nya höjder. Ronny föreslår namnet "SGN" (Swedish Gaming and News), vill se en wiki på Sweclockers och bättre integrering mellan sajtens delar. Han behöver ett barebone-chassi i sin lilla lägenhet och anser att spel och hårdvara är intimt förknippade.

Ett stort grattis till vinnarna, önskar FZ och Sweclockers! Till er andra - tack för ert deltagande och bättre lycka i nästa tävling.

Tack alla som grattulerar - nu måste jag hoste upp en 4000 spänn för att få igång denna burk med en fyrkärnig processor - det kommer bli en så skön htpc när jag är klar... tjejerna kommer stå på led ;) Burken är som skräddarsydd för min bänk... helt swe... 25/08 Grattis. :) 19/08 Grattis till er båda:P 18/08 Nej. Ett par tusen människor deltog, jag har varken tid, ork eller lust att rota igenom vad enskilda personer svarat. Ledsen, men det blir på tok för mycket jobb. 17/08 Bara att gratulera!! Inte illa av ronny som blev medlem samma dag som tävlingen kom upp på tapeten....Turgubbe antar jag... Får slicka mina oturssår å hoppas på bättre lycka en annan gång... ETT STORT GRATTIS TILL ER BÅDA! 17/08 Grattis :) 17/08 Jag är nästan helt 100% på att jag svarade som du skrivit i facit, då jag känner igen alla svaren och verkligen kollade upp dem. Finns det någon möjlighet att få reda på vilken man svarade fel? edit: efter att ha kollat en gång till kan jag verkligen... 17/08 Grattis! :D De är iof kanske tur att jag inte vann, har precis köpt en ny dator ändå ;) tho, hade inte en suck om allt det där om Swecklockers och de där^^ aja, grattist till dig CastorFiber iaf. 17/08 Grattis till vinnarna, förslagen var bättre än mitt. :) 17/08 Ohh, grattis till er som vann... Jag som var så säker på att fått alla rätt... Som en förbättring i tävlingssystemet vore det snyggt om man kunde se sina svar man skickat in... Edit: Aha, det fanns produkter från 2006 med toppbetyg som inte var spel i... 17/08
Skicka en rättelse