"Rymdskjutare med Oculus Rift-stöd", smaka på meningen. Visst får det åksjuka att bli något du ser fram emot? Om du även gillar #Mirror's Edge, så kan detta bli lite av ett drömprojekt. Den föredetta #Dice-producenten Owen O’Brien har nämligen hoppat på CCP-tåget.

– Möjligheten att arbeta med ett fokuserat, talangfullt och passionerat team som går i bräschen för teknologi som ändrar sättet vi spelar på, är det ett drömscenario för mig, berättar O'Brien för GI.

Sean Decker som redan jobbar för #CCP Games har jobbat tillsammans med O'Brien på #Dice under många år, det är ingen slump att de båda återförenas.

Precis vad jag pratar om i mitt tidigare inlägg! 12/09 Alla som spelar sina spel kommer alltid hävda att just det spelet är extremt svårt. Eve Online är ett bra spel, men 50% av tiden går åt till chattande och combat är kriminellt uselt gjort, handlar mer om vem som har lagt ner mest tid för de dyraste vape... 12/09 Ja, allt är möjligt. Och mer ska det bli. "Walking in stations" är en sak, Valkyrie är en annan. Det finns lite smått och gott! :) 12/09 Som sagt har dom gjort mycket för att hjälpa till i inlärningen... annat var det 2004 då jag köpte första utgåvan! Men det var coolt oxå :D Förbered dig på att sugas in i ett spel som kan ta över din verklighet! Allt är möjligt i EVE - det är helt sjukt... 12/09 http://i.imgur.com/V2qvdkY.png 11/09 Som sagt så var det värre förr. Nu finns det etablerade Corporations som ägnar en stor mängd tid och resurser på nya spelare. Men också som sagt så blir det vad man gör det till! Alla gånger! Jag var nästan rädd i början. Jag ville spela men allt jag... 11/09 Spelet EVE är inte så avancerat. Ganska lätt att komma igång och börja flyga omkring. Däremot är det när du börjar stöta på andra spelare som det börjar bli intressant. DÅ är det bra mycket svårare. Spelet blir vad man gör det till. Om man förväntar sig... 11/09 Det var värre förr. Under det gånga året har gjort om alla introduktionstutorials vilket hjälper mycket men jag skulle ljuga om det jag sa att det inte är mycket att sätt sig in i :) Om någon vill prova så har de här en 21dagars trial: https://secure.ev... 11/09 Alltid varit lite sugen på att börja lira EVE. Har hört att det är en svår lärlingskurva dock. Stämmer detta? :) 11/09 EVE-designer går till LoL, DICE-producent går till EVE. Det är ju så att man blir alldeles snurrig i bollen. 11/09
Skicka en rättelse