Via Polygon får vi veta att #Microsoft och det kinesiska företaget BesTV slagit sina kloka huvuden ihop för att släppa en konsol på den kinesiska marknaden.

Enligt rykten ska konsolen heta Bestpad och baseras på Xbox-teknik, problemet är att vi inte direkt vet vad som menas med detta. Vi får hoppas att kinesiska spelälskare får ta del av den lite mer modernare tekniken från #Microsoft. BesTV säljer smarta tv-apparater och innehar bland annat rättigheterna till Premier League i landet.

– Vi ser fram att utforska nya möjligheter i att erbjuda underhållning till Kina, men vi har inga fler detaljer att dela med oss av, säger #Microsoft till Polygon.

Kina har tidigare haft ett förbud mot att importera och sälja konsoler, något som nu till viss del hävts.

jag ber högakteligen om ursäkt om jag blev lite för barnslig i min tidigare kommentar men kontentan av vad jag sa står jag för....och jag anser att jag är behjälpligt påläst om vad som är vad i kina... 27/09 och inte bara existerar utan är ett av världens största importörer av råmaterial och exportörer av varor och tjänster. Senaste 10 åren har Kina haft en stark ekonomisk tillväxt med ett stort tack till kapitalismen som levt på nästan gratis arbetskraft. 25/09 Om du visste något om kommunism, så skulle du veta att i en kommunistisk stat så skulle inte marknadsekonomi existera, i kina existerar den, därmed är det inte kommunistiskt. Kommunism ordet i sig, betyder ett samhälle med upplösta klasser, Kina har int... 25/09 When xbone failed the world, they turn to the secluded country of china. LOL 25/09 Microsoft älskar ju att "bricka" sina maskiner och kina är ju inget undantag där bor ju massor med pirater, så varför inte döpa maskinen till "yellow brick mk1" 25/09 nej 25/09 Eftersom deras rykte antagligen kommer leda till färre köpare av Xbox One i väster lanserar de alltså en ny konsol i Kina för att de, som alla företag, vill tjäna pengar och ser nya möjligheter i ett "rent kinesiskt rykte"? :P 25/09 1. varför börjar du på en låg nivå ? Kom igen -.-" om du nu vill argumentera, så gör det då som en vuxen människa... 2. Kina är en Marxism-leninism stat ( Kommunistiskt ) 3. Enpartistat, dvs en totalitär stat där endast ett parti har total/absolut makt.... 25/09 lol lika kommunistisk som min röv ungefär...kapitalistisk diktatur hade passat bättre ...kina har nyligen hävt import förbud på konsoler så tidigare så har kina inte ens varit ett alternativ...finns vissa restriktioner på konsolerna fortfarande. för övr... 25/09 Detta förvånar... I o med att Metallica fick inte fick spela master of puppet 25/09
Skicka en rättelse