#Total War: Rome II – Caesar in Gaul heter det första nedladdningsbara tillägget till det historiska strategispelet #Total War: Rome II. Eller åtminstone det första som bjuder på en ny kampanj, vilket creative director Mike Simpson betonar i ett pressmeddelande:

– Vi har släppt ett antal DLC-paket och gratis uppdateringar till Rome II, men detta är den mest omfattande hittills. Vi har alltid planerat att fokusera på några av de viktigaste konflikterna från förr, och Caesars krig i Gallien känns som en ideal plats att börja på.

Kampanjen bjuder på 18 provinser att erövra, med ett större fokus på karaktärer och ledare. Mekaniken för inbördeskrig byts ut mot andra, mer passande, alternativ som att olika stammar gaddar ihop sig i tuffa allianser. Eftersom multiplayer-kampanjen inte sträcker sig över ett lika stort område som i det ursprungliga spelet så kommer internet-bataljer mellan två spelare inte vara lika tidskrävande. Tillägget kommer med fler spelbara fraktioner och nya enheter.

Den 12 december höjer Total War: Rome II – Caesar in Gaul spjuten och invaderar som digital nedladdning för 133 kronor (15 euro). Några bilder från expansionen ser ni nedanför.

http://www.gamefront.com/hail-caesar-first-rome-2-campaign-expansion-revealed/ Låter mer som en patch än något annat, och samtidigt ett stort FU till oss som köpte. Bra jobbat CA. Och för övrigt är det väl som kommentaren säger: "soooo is CA taking all... 03/12 Nä CA, det lär knappast bli ett köp av detta för min del. Rome II är ett katastrofalt misslyckande som sålde på en enorm hype. Politiken i spelet är den sämsta jag sett hittills i Total War serien, siege battles är skit, day 1 dlc är skit, att släppa... 03/12 ROME 2 har ingen själ. Bästa totalWar liret är fortfarande Medieval 2, det är så jag vill minnas serien. Rome 2 är nummer ett på listan av köp jag ångrar och är svårslaget pga den stora förväntningen. Buggar kan fixas, AI kan finslipas men bristen av... 03/12 Samma sak här. 03/12 Känns som det ska mycket till innan jag återvänder till Total War. 03/12 naval battles har jag också på autoresolve sen 2 skepp utrotade en hel armé för mig .. bara för ramming och boarding är så j-vla buggat :) 03/12 Hur är det med end-of-turn tiderna numera? När jag spelade det sist så kunde man lätt gå på toa och fixa en macka och komma tillbaks till datorn och FORTFARANDE vänta på att alla factions skulle göra sin turn.... Då var det ändå efter en patch som (supp... 03/12 Laga spelet till 99% först. 02/12 Jopp! Skippa Sieges och Naval-fighter gör jag. Land Battles är fantastisk roligt! Klampa runt med Legion X och Legion Si och Så. Min senaste kampanj så såg jag dock till att rampa upp antalet turns per år, annars blev alla häftiga generaler bara en fotn... 02/12 Jag går ifrån mobben och säger att jag har haft förbannat roligt i Rome II, och är man som mig, och föredrar att låta datorn köra striderna så har det fungerat bra under en lång tid. Jag ser huvudsakligen att man buffar på hästar lite, köra som en av... 02/12
Skicka en rättelse