Via VG247 får vi reda på att #Sony skickat ut inbjudningar till diverse spelpublikationer, där de meddelar att de kommer hålla låda i London den 30 januari. Samtidigt skriver de att efter ha gjort det största släppet i Playstations historia, är det nu dags att göra det smalaste.

Det som ligger närmast tillhands är att det gäller en ny nedbantad version av Playstation Vita. En sådan släpptes i Japan förra året och det vore inte helt otroligt om de väljer att banta den ytterligare.

Reistance till Vita är skit, men Killzone ska vara bra. Guacameele, Gravity Rush, Tearaway, Sonic Allstar Racing är några som jag kan rekommendera. Några fanns gratis på PS plus nyligen, vet inte hur det är nu. 28/01 Jag med. Men det billigaste Marvel vs Capcom 3 som är den typ av spel som jag skulle gilla att kunna ta med mig när jag reser bort för att lira lite kostar 350kr med frakt. Fightingspel passar formatet tycker jag. Skulle nog vilja ha Resistance och förm... 28/01 Tror det är ungefär samma pris som 3ds. Jag köper i princip aldrig fullprisspel till någon platform just nu. Det mesta dyker upp billigt på reor till sist ändå. 27/01 En ny "slimmad" Vita som klarar vanliga SD-minneskort? 27/01 Ok jag får väl ta och uppdatera mig på vad den kostar nu då. Siffran jag har i huvudet är vad den kostade när den kom. Är inte spelen fortfarande fasligt dyra också och svårare att komma över begagnat och så? Det är ju absolult en faktor isf. 27/01 Vitan är ju sjukt prisvärd jämfört med 3ds redan nu. Vita +ps plus (dvs 24 spel under året) är ju billigare än en 3ds xl med ett spel. 26/01 Om det är en ny Vita som är billig då kan det bli aktuellt faktiskt. 25/01 hoppas det är en ny förbättrad vita. med förbättring menar jag bättre batteritid, lättare, byter plats på styrspaken och styrkorset och allt annat som kan tänkas :) 25/01 Kan man hoppas ett bundle paket med en (nya?) vitan kanske? :) 25/01 När de bantar ner PS4 (kommer ju ske förr eller senare), så skulle jag gärna se möjlighet att använda 3.5" HDs. För 2.5" har samma dimension/placering på kontakterna. Iom mer digitalt kan det vara gott att kunna sätta i större diskar. 25/01
Skicka en rättelse