#Hearthstone: Heroes of Warcraft är Blizzards första free-to-play-spel där själva klienten är gratis och man istället betalar för prylar inom spelet. Företagets andra gratisspel blir den kommande moba-titeln #Heroes of the Storm där ikoniska Blizzard-karaktärer drabbar samman i uppkopplade arenor. Och kanske sneglar de åt #League of Legends snarare än #Dota 2 när det gäller betalningsmodell.

Den taiwanesiska sajten GNN har snackat med Josh Mosquiera som är game director på #Diablo III, och som avslöjar att de tänker låta oss pröjsa för enskilda karaktärer. Och om man förbokar #Diablo III: Reaper of Souls får man en spelbar demon hunter gratis.

Betrakta detta som ett rykte tills vi får en bekräftelse av Blizzard. Det kan förekomma missförstånd i översättning, och det är inte heller omöjligt att det blir olika betalningsmodeller i olika regioner. Med andra ord kanske det här inte gäller oss i väst.

Via Blizzpro.

Här finns det statistik över alla champs i alla rankade matcher som spelas. http://www.lolking.net/champions/ Du kan se att ingen champion går över 55.27% i win ratio. Roligt är att den som ligger just på 55.27% winratio har en ban rate på 1.24% och är... 25/02 Dota2, ny hero släpps och är obalanserad. inget whine. LoL, ny champ släpps och är obalanserad. pay2win obalanserat skit. Lösning på båda, banna picken och var glad och vänta tills dom balanserat. Sen att du får vissa champs till autovinst är bevis på... 25/02 Förstår inte hur det i någons huvud framgår att om man betalar riktiga pengar för en hjälte så har man övertag. 25/02 På vilket sätt går vi överstyr? Vi kritiserar ett system som inte förespråkar balans i ett spel byggd för competitive gameplay (utan att spendera pengar i det).... JAG säger inte att det är ett dåligt spel utan kritiserar enbart faktumet att du genom... 25/02 Så du gick från att lol var pay2win för att du kunde köpa "defacto bästa champen" till att det är pay2win för att du kan tvinga en ban?.... Jag föredrar dota2, det är helt enkelt bättre för competetive och jag föredrar communityt men ni börjar fan gå... 25/02 Jag köper inga nya gubbar och har inga problem när jag spelar rankade matcher, varför de ofta ses som op är för att de just är nya och folk har inte så stor koll på vad de gör eller hur man ska spela mot dem. Du kan även spela gamla/mindre populära gubb... 25/02 Så det var ditt svar på en system som gynnar de som spenderar pengar? Har inte du spenderat hela tråden med att försvara det o så balanserade och inte alls P2W systemet LoL använder sig av enligt dig? Då kan man alltså tvinga fram en ban i en match geno... 25/02 banna gubben och sluta gnäll? 25/02 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1924645_714749501880013_89902667_n.png 25/02 Vadå inte p2w i lol? Varenda hero som kommer klagas det sönder på om att den är obalanserad och folk som köpt den autovinner matcher. Är ju inte bara en incident som följer det flödet. Om inte det är P2W så vet jag fan inte vad som är det. 25/02
Skicka en rättelse