Fler Terminator-spel på gång

Häromdagen tillkännagavs det att ett [[Terminator]]-spel är under utveckling till flera plattformar och att lanseringen kommer äga rum i samband med premiären av filmen [[Terminator Salvation: The Future Begins]] 2009. Halcyon Corporation, som äger rättigheterna till filmen, har startat en spelavdelning som kommer att sköta utvecklingen av titeln, och enligt Peter Levin på företaget som är spelet av lika stor betydelse som filmen.

We don't want the game to be the stepchild to the film, "They're of equal importance, and we want both to be of the same quality and be the same compelling experience."

- Peter Levin

ny terminator film utan arnold i huvudrollen kommer nog kännas fel, för hur många biffar är någorlunda skådisar ? dom enda jag vet är The Rock och vin diesel, och ingen av dom lär kunna se ut som en robot. 21/11 Det är nice med nytt terminator spel, hörde att det skulle komma en ny terminator film som enbart skulle behandla kriget, någon som kan bekräfta? 21/11 skulle det inte kunna funka med ett teminator mmo ? där det finns en sida som är dom elaka robotorna och andra sidan den goda med människor ? hade gärna lirat nåt sånt. 21/11 Terminator skulle rent hypotetiskt kunna bli ett rätt grymt fps/ skräckspel. Inse att ha en sådan där mördarmaskin efter sig, som aldrig ger upp förrän du är död. Inse när du kommer gående i en korridor, bara för att en terminator kommer gående genom... 21/11 jo dom får inte hålla på för länge med samma snubbe, se på dom gamla stålmannenfilmerna, 1an och 2an är sketbra, 3an en ren komedi och 4an en katastrof. och Robocop filmerna 1 och 2 var bra medans 3an där fanskapet börjar flyga då skämns man verkligen. 20/11 Så synd att en sån bra Filmserie ska få bita i gräset igen.. det enda bra i Terminator 3 var slutet.. även om det var lite B 20/11 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Terminator:_Future_Shock "The mouse-look allows players to aim at and continually shoot the moon in the sky on the levels that take place outside. The game will display the word 'ow!' in red a few times, then the moon... 20/11 dom första spelen var galet grymma. till sega. likaså dom 2 första filmerna. men 3an gillade jag inte. var inte änns i närheten av 1an och 2an... så hoppas denna har samma annda, samma stil, samma allt. 20/11 Har goda minnen ifrån Terminator 1 till pc, baserat på första filmen. Gick lira som antingen terminatorn eller Kyle Reese soldaten från framtiden. Sedan lekte man katt och råtta i en storstad, rånade banker för pengar, handlade i vapen och apotek eller... 20/11 Var precis Future Shock jag tänkte på när jag såg bilden. http://www.gamespot.com/pc/action/terminatorfutureshock/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;1 20/11
Skicka en rättelse