Semestern och sommaren börjar sakta men säkert dra sig hemåt igen. Men vad ska du hitta på i höstrusket egentligen? Ett alternativ är att spela Monopoly: The Legend of Zelda. En specialutgåva av det gamla klassiska spelet, som kommer få världens alla #Nintendo-fantaster att låta Wii Ut vila under några timmar.

I spelet kommer du kunna köpa upp kända platser som Link's House, Temple of Time och the Lon Lon Ranch. Monopoly: The Legend of Zelda släpps nästa månad i USA, men något släppdatum här i Sverige är ännu inte fastställt.

Jag har bara spelat vanliga monopol.. Är det precis samma men gatorna heter annorlunda och korten man tar med "straff" och "belöningar" är lite skrivna för att passa in eller? 05/08 Usch för de som läser och kommenterar om sådant som inte intresserar de. Bort med de! 04/08 Jag älskar brädspel men så fort jag såg att detta skulle bli ytterligare en Monopol-version så kände jag mest.. meh, no thanks. 04/08 Ja, jag är en sådan som tycker det är trevligare att träffas och ta en pilsner, spela spel, käka mat, kolla på Bingolotto eller vad som helst än att sitta med headseten i varsitt chattrum och göra detsamma (även om jag gör det med ibland) eller resa någ... 04/08 Finns verkligen sådana som du kvar i 2000-talet? Trodde ni dog ut i 1900-talet. 04/08 Ja usch för sådana sociala evenemang där man träffar vänner och har roligt. Bättre sitta själv i en mörk källare med headsetet och inbilla sig att man är social... Däremot håller jag helt med om att Monopol suger bulle. Varför göra nåt sånt skräp när... 04/08 Usch för brädspel. Bort med dem! 04/08 Tror inte det är Nintendo som gjort spelet. Är mer eller mindre något mindre förlag som säljer brädspel som tar div IP och gör ett Monopol. Finns ett monopol gjort på allt idag. Oavsett hur dåligt ett Zelda monopol är så kan man ändå inte jämföra med... 04/08 Är helt inne på din åsikt! Med det djup som Zelda världen har så finns det material att göra en riktigt bra brädspel, då går man och gör ett Monopol spel..... väldigt lamt :) 04/08 Lite lamt att göra ett monopol. Borde ju göra ett spel med egen mekanik som reflekterar zeldavärldarna. 04/08
Skicka en rättelse