Att saker kan gå fruktansvärt fel under livepresentationer har vi alla någon gång fått bevittna. När #The Witcher 3: Wild Hunt visades upp för publiken på Comic-Con i San Diego gick något väldigt fel och dialogen försvann helt. En minst sagt pinsam situation, men som snabbt räddades av rösten bakom huvudkaraktären geralt – Doug Cockle. Resultatet kan du se nedan.

Om du vill se lite äkta gameplay från #The Witcher 3: Wild Hunt utan putslustiga röstskådespelare, bör du spana in den senaste gameplay-trailern.

Då tycker jag du ska ge spelet en chans till. Jag kan storhjärtat säga att jag älskar RPG (i nästan alla skepnader, Singel Player-RPG till MMO-RPG) men jag har också höga krav på att spelet ska vara kvalitativt. De topp tre RPGn modern tid skulle jag... 12/08 nä spelar inte fps spel mest puzzelspel. nä ja gillade inte alls ändringarna de gjort i andra spelet bara storrymässigt är de kanske ok inte kört igenom hela för ja trivdes inte alls garfiken är ok, storryn passar jag på men verkade ok på de timmarna... 12/08 Tycker inte det var så farligt. Tvärtom, jag hade tyckt det känts krystat och påtvingat ifall de inte utgått från att spelaren har möjlighet att pussla ihop saker själv. Avskyr när författarna antar att läsaren/spelaren är hjärndöd och måste få allting... 12/08 Det svåra med tvåan är väl att det är väldigt mycket backstory man förväntas känna till för att det inte bara ska bli Silmarillion av alltihop. Eller nån annan dålig liknelse. 12/08 Man har ingen smak för RPG spel om man tycker Witcher 2 är dåligt, eller så är man helt enkelt avskräckt när något inte är exakt som det var förut. Jag gissar på att personen i fråga gillar CoD :) 12/08 Vill ha vill ha vill ha! Verkar vara ett skönt gäng på CD projekt ! 12/08 MODSMODSMODSMODSMODSMODS! huvudkaraktären geralt Litet G på Geralt. ;D 12/08 Ja alltså de är fantastiska spel båda två, jag tänker mer på att jag inte överhuvudtaget kan tänka mig ett scenario där Witcher 2 kan kallas för dåligt, än mindre en katstrof. 12/08 Eller jag vet att ettan är lysande på sina ställen, bättre än tvåan tom. Men som helhet är tvåan bättre än ettan. Fast ettan också är go bra. 12/08 Jag är också konfunderad. 12/08
Skicka en rättelse