Om bara några minuter sparkar #Sony igång sin Gamescom-konferens och du kan se den direkt här på FZ. För presskonferenser avnjutes bäst tillsammans med forumvänner.

Det du kan förvänta dig är gameplay från #Bloodborne och att de avslöjar mer om skräckspelet de hållt på att publicera retsamma trailers ifrån. En uppsjö med nya fina filmer från kommande spel hoppas vi på tillsammans med några överraskningar.

http://player.twitch.tv/?channel=playstation

Shit vad alla läste innantill, stirrandet på en och samma punkt blir lite creepy :P I övrigt blev jag inte alls imponerad. Kändes mest som det var halvsunkiga indi-titlar :( 13/08 Mer betyder inte automatiskt det är bättre. Tyckte mest jag såg CGI-trailers utan gameplay, av spel som jag inte fick någon förklaring till vad det är. Och ingen av dom trailrarna jag såg, förutom Wild, intresserade mig. Kändes mest rörigt. Men visst,... 12/08 Tja, Microsoft visade väl nästan exakt samma spel som på E3? Hur många spel var det vi inte hört talas om tidigare - två-tre stycken? Sony visade så mycket nytt att man tappade räkningen. 12/08 Va? Each to their own, men det var verkligen inte känslan jag fick. Instämmer, det enda som jag blev intresserad av var Wild, det ska jag hålla ögonen på. Annars kändes det mest som dom drog upp folk på scen, utan att dom sa något av värde, kunde lika... 12/08 Microsoft börjar antagligen fundera på vilka ytterligare 10 AAA-titlar som kan köpas upp nu... :( i princip merparten som visades var om inte nya titlar så iaf nytt material, förutom Destiny tror jag. och: njae, det har varit sagt länge att det kommer.... 12/08 Tyckte det såg ut som mest indie spel och väldigt lite av det andra. 12/08 Nej detta var inte särskilt intressant, riktigt besviken. 12/08 hmm, detta gav mig inte jätte mycket.. saknar dock Ubisoft! 12/08 Sådan här utklassning tror jag aldrig jag sett mellan två konferenser. :o Hur mycket nytt har Sony visat hittills? 12/08 AH, Microsoft det är fan GG. 12/08
Skicka en rättelse