Naughty Dog plåstrar om sår som slitits upp av strulande multiplayer.

#Naughty Dog sopar hem en skvätt goodwill-poäng genom att förse #The Last of Us-spelare med två nya multiplayerbanor, helt utan kostnad och till både PS3- och PS4-versionerna av spelet.

Banorna var tänkta att ingå i ett banpaket, men efter strul med matchmakingen för multiplayer i PS4-versionen (#The Last of Us Remastered) beslutade man att ge bort de båda banorna gratis som plåster på såren. Samtidigt meddelar man att man jobbar vidare med att få ordning på matchmaking-strulet.

Har precis provat mp och det var faktiskt riktigt riktigt bra! kan se mig lägga många fler timmar. Nån som vet vilka banor man fick gratis? har de släppts? nån som e sugen och köra lite mp så adda mig (Mrmanlyman). kör lite på kvällar 26/08 Försökt flera gånger att lira online på PS3an, men det hänger sig hela tiden när jag försöker ansluta -_-. 23/08 Är mer av en kampanjspelare. Föredrar att spela själv. Men det är naturligtvis väldigt generöst att erbjuda det som är gratis. Är väl lika bra att ladda ner banorna, utifall de skulle börja ta betalt för dem i framtiden, och om man blir sugen på spela... 23/08 Använder gärna ordet "grabben" för att personen i frågan ska känna sig yngre 23/08 Grabben? Jag var i och för sig lika dålig som grabb när man satt med Mega Drive också... 22/08 Ingen bra inställning grabben :P Du kan! 22/08 Är ett survival co-op PvP där det i stort sett är omöjligt att vinna om man inte samarbetar. All tyngd i spelet ligger på taktik vilket gör att en spelare som är dålig på sikta fortfarande kan spela bra om personen i fråga vet hur man spelar spelet och... 22/08 För det första så är kampanjen något utav det bästa som gjorts i spelmediet.. någonsin. Karaktärerna, miljöerna, dialogerna, grafiken, kontrollen, ljudet, a.i:n håller högsta kvalitet. Längden på kampanjen är perfekt, cirka 16 timmar. Multiplayer är ann... 22/08 Jaså? Vad är det som utmärker det? Ifall du orkar ge lite exempel. =) 22/08 Synd för detta är verkligen "one of a kind" 22/08
Skicka en rättelse