Rocksteadys första Batman-spel till PS4 och Xbox One släpps i början av sommaren.

Det var dystra besked #Rocksteady kom med när de i juni förklarade att #Batman: Arkham Knight skulle missa den tänkta höstpremiären. Det vaga beskedet då löd release nästa år, men nu har #Warner lämnat tydligare besked. Batman: Arkham Knight släpps i USA den 2 juni 2015, och vi gissar att det därmed blir svensk premiär den 4 eller 5 juni.

Arkham Knight är det fjärde spelet i huvudserien, och det första till PS4- och Xbox One-generationen. Det släpps även till pc. Många hoppas att det ska hitta tillbaka till Rocksteadys svårt hyllade #Arkham Asylum och #Arkham City efter det lilla snedsprånget #Arkham Origins. Själv hoppas jag på snar namnvariation, innan tangenterna a, r, k, h och m nöts ut på mitt tangentbord.

Kan de inte fixa licens till Turtles näst? Frank Miller style. 10/09 Schysst! Det är vad jag kallar ett kap. http://yoursmiles.org/tsmile/rulez/t2009.gif 09/09 Jag upplever inga buggar direkt. spelar på Xbox 360. Jag gilalr då origins men det är nog kanske som ni säger att spelet inte bjuder på nytt och återanvänder lite väl. Köpte alla 3 spelen för en hundring och har då kanske inte byggt upp förväntningar... 09/09 Buggit, rehash fron City och inte överdrivet mycket nytt. Handlingen var helt okej IMO men annars var det bara Arkham city fast sämre. Så ett fegt och snålt snedsteg. 09/09 Låt oss bara radera förra spelet ur historien, detta är riktiga del tre. Precis som det bara finns tre Indy-filmer :P 09/09 Tycker inte att det var i närheten av asylum och city, dels så gillade jag inte voice casten lika mycket, och stötte på spelbrytande buggar tidigt i spelet, framedrops i cinematics, något jag hatar. Har iofs inte spelat det sen det släpptes så jag vet... 09/09 Sen var det väl det att du har grappling hook med mera redan. Något som är en prototyp i Asylum vilket blir helt åt helvete fel 09/09 Som föregående talare sade + att för mig så funkade inte grapplehook på många ställen där den funkat i City. Flytet var sämre och de gick tillbaka till plattforms element som de använde i scarecrow sectionerna från asylum . Det var droppen som fick mig... 09/09 För mig bugga det som tusan, hitta massa genvägar som tagits i designen + grafiskt fanns en massa riktigt taskiga arbeten, ett billigt spel helt enkelt! Ovanpå allt detta var deras ödmjuka inställning att det skiter i att patcha spelet överhuvudtaget... 09/09 Hoppade på arkham spelen sent. Har spela igenom asylum, city och håller nu på med origins. Förstår inte varför origins räknas som ett snedsteg, det är mycket bra spel minnst lika bra som dom tidigare. Det kanske inte är mycket nytt som det var mellan... 09/09
Skicka en rättelse