Alternativ överlevnad för dig som tycker den vanliga xenomorphen är för späd.

Förutom en huvudkampanj där vi får följa Amanda Ripleys sökande efter sin mor, kommer #Alien: Isolation också med ett överlevnadsläge som testar dina förmågor. Survival mode får en karta som heter Basement vid lanseringen, därefter vankas det hela fem dlc-paket med nytt material. Det första paketet innehåller tre kartor samt en ny spelbar karaktär.

Överlevnadsläget utmanar dig att göra saker som att klara dig utan motion tracker, aldrig avfyra ett vapen och aldrig bli upptäckt. Det finns leaderboards för att skryta över dina framgångar för vänner och främlingar på nätet. En ny trailer för spelläget ser du nedanför.

Jag håller med till viss del, men det är tyvärr så pre-order fungerar, jag köper bara spel på pre-order om jag hittar dem till riktigt bra pris på tex g2play.net Annars så undviker jag helst pre-order, just för den delen att de är gnidna, sen tycker jag... 19/09 Det är synd :/. Väntar nog med att köpa tills det får stöd, för det är som gjort för detta spelet! 19/09 Samma med mig. Har verkligen inga nerver när det kommer till skräckspel och filmer. Ändå älskar jag det. Men nu när man har fått se så mycket hur Alien faktiskt rör sig och beteer sig så börjar det likna mer ett action/thriller spel i mina ögon. Är väl... 19/09 Ja det ser ju ut som det finns risk att dö :D då vill man inte att det momentet ska bli en utdragen animation som man tröttnat på efter första gången som i AvP ^^ 18/09 Du räknar med att dö en hel del ser jag ;) 18/09 som alla filmspel blir det nog en fail, ingen chans att man köper detta utan att ha testat duktigt först. 18/09 Du har givetvis rätt och om jag skall vara ärlig så stör inte DLC mig särskilt mycket under förutsättning att det är bra material. (Oblivions hästpansar, någon?) Men pre-order bonusar är en annan femma och snudd på lurendrejeri. Det är en i grunden oärl... 18/09 Jag vill så gärna spela detta med oculus rift! 18/09 Hur trist man än tycker att det är så är det bara att acceptera det. Om man inte har funnit sig i att det är så det går till nu för tiden så kommer man aldrig att bli nöjd. Vill man inte ha extramaterial så har man ALLTID ett val, KÖP DET INTE i så fall... 18/09 Längtar. :D 18/09
Skicka en rättelse